1

Téma: TT-01 - OFFROAD ?

Zdravim,asi mám šílený nápad,ale prostě chtěl bych něco podobného možná udělat. Přemýšlím o tom,že by se na tt-čko daly nějaké větší kola s trochu větší šířkou(podobná offroad kolům) ,která by auto dostatečně zvedla . Dále by se chytila nějaká monstr-trucková kastle na parohy a mohl by z ztoho být takovej malej offroad smile

Prostě myšlenka je jasná,udělat z toho jednoduše offroad ,se kterým by se dalo "lítat" všude bez ohledu na světlost podvozku.
Nemáte někdo s tím zkušenost ,nezkoušeli jste něco podobného ?

2

Re: TT-01 - OFFROAD ?

zkoušel,dej tam kola z tamiye CC-01(kdybys je chtěl můžu ti je prodat,mám je doma,když tak napiš SZ)a kastli jsem měl Mercedesa s vystřiženejma podběhama...docela brutální big_smile  wink

3

Velka kola= problem se zatacenim kvuli vane. Dale si myslim ze budes muset dat ten nejlehci prevod a dobre chladit, protoze motor a standaartni regl dostane celkem kour.

4

většími koly moc na světlosti nepřidáš. Předělával jsem TS-4e (má podobnej tvar vany) a musel jsem vyrobit plato z pertinaxu aby kola nedrhly (uplně jinej tvar). Pak to celkem šlo. S originálním převodem stále vypínal regulátor (přehříval se), protože měl co dělat aby s tím na rychlej převod pohnul.Musel jsem tam vložit ještě jedno ozub.kolo a pak se to výrazně zlepšilo. U TT-01 to bude asi podobné.