Téma: Projekt GX-trail
...neda mi to a hodim jako lakadlo prvni spionazni fotecku:)
[URL=http://www.ukazto.com/?img=2490393,Mergl.jpg][/URL]
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
...neda mi to a hodim jako lakadlo prvni spionazni fotecku:)
[URL=http://www.ukazto.com/?img=2490393,Mergl.jpg][/URL]
Tak stav, stav. Pak dorazíš na ježdění Nemáš to tak daleko
dobrá práce
Vypadá nadějně... co to je? Nějaká vlastní konstrukce, nebo co?
napravy, prevodovka a tlumice sou ze Scorpiona, ram je X-Trail od TCS, disky HPI vintage, pneu Mud Slingers od RC4WD a kastle je z Nikko Mergla...pomalu uz se to chyli ke konci...cekam az uschne lak a sestavim to a uvidime uvidime:)
hm, vypada to velmi zajimave, cim a co budes zivit? motor battery?
napravy, prevodovka a tlumice sou ze Scorpiona, ram je X-Trail od TCS, disky HPI vintage, pneu Mud Slingers od RC4WD a kastle je z Nikko Mergla...pomalu uz se to chyli ke konci...cekam az uschne lak a sestavim to a uvidime uvidime:)
Právě převodovka mi byla povědomá! Hodně dobrý! Už se těším na výsledek!
ho ho hooo vypadá luxusně už se teším na tvoje poznatky
jojo, ten medak od nikka je moc peknej (kastle), tak sem zvedavej, co s ni dal provedes.
hm, vypada to velmi zajimave, cim a co budes zivit? motor battery?
motor mam integy 55T a baterku klasika NiMH 3600...6ti clanek
jinak s kastli zatim zadny velky plany, jenom narazniky a zahradka...akorat se mi povedlo podelat lakovani...premrzlo mi to v garazi, takze me ceka brouseni a druhej pokus:(...
vypadá to moc hezky.Koolik tak mohou stát kompletní nápravy z AXíka?Bez kardanů?
Hezká práce jsem yvědavej na výsledek.
vzhledem k tomu, ze se mi do toho vubec nechce, rozhod sem se na novej lak vykaslat, stejne to bude za chvili otloukanek...dneska sem to tak nejak poskladal a tady je par obrazku: http://www.ukazto.com/?id=4566786&klic=tTZWJCdC&overall=1
sorry za kvalitu, je to z telefonu
dal je v planu osvetleni, navijak, par doplnku na zahradku,...uvidi se...
a co se tyce jizdnich vlastnosti, sou celkem prijemny, vysoky teziste je znat, ale i tak to leze moc pekne...
Moc pěkný jsem zvědavej jak budeš pokračovat.Doufám že bude další fotodokumentace.
Také chválím :!:
Vypadá to dost dobře,,jen je škoda toho laku.Zkus ho opravit štětečkem a na rozleštění je dobrá pasta TEMPO.
tak sem to jenom trochu zamatlal steteckem :oops: ...nebudu to zatim resit, spis si pojezdim...konecne:)...ale asi budu muset opatrit jiny tlumice...mam tam original ze scorpiona, ale v droop setup (misto vnejsich pruzin jsou tam vnitrni, ktery ovsem drzej tlumic zavrenej, takze v pripade potreby se vysunuje, misto aby se zasouval jako u klasickyho nastaveni), a asuto sedi zbytecne vysoko a napravy maj celkem dost velky krizeni, takze se auto casto kaci na boudu...vidim to na nejaky cca 80mm klasicky...bude to i lip vypadat asi:)
nakup v tes.u
a chvilka prace a voila:)
Mergl v akci:
rozhodne si nemuzu stezovat na nedostatek krizeni:)
Konečně sem už dodělal osvětlení...předek, zadek a rampa, řízený DarkDrifter kitem od Yeah Racing, takže rampa umí taky pěkně zablikat:)
a taky sem našrouboval Merglovi nový kolesa...echt TopCad hliník místo echt HPI plastu:)
Ten méďa je fakt super, kdo ho viděl reálně, určitě potvrdí.
Nechceš zveřejnit i nějaký detaily. Uchycení kastle, uchycení tlumičů k ose, rozmístění elektroniky na x-trailu atd...
PS: Ty černý kola byly hezčí, i když jen plast.
Ahoj moc pěkný mohl bych poprosit o samostatnou fotku toho lana na nárazníku? :-) Děkuji
Paráda moc pěknej stroj.Je vidět že tě to baví kolego
Noha: díkes...nějak si nemůžu pomoct a furt musim něco dodělávat, nikdy to neni hotový...znáš to taky, ne?:)
Ivod: díky...jasná věc...je to špagát pokoupenej v OBI pod názvem už nevim jakym, ale mělo to něco společnýho s loděma:)
mikep: dík...už plánuju jak ty kola očernit:)
a jinak teda ukazuju detaily:)
přední nárazník+přední držák kastle se suchym zipem, druhá půlka zipu nalepená zespoda na kapotě
zadní nárazník a hned u něj zadní držák kastle...opět suchej zip, v kastli jako protikus přišroubovanej kousek hliníkovýho L profilu
umístění elektroniky a baterie na příčkách...opět pomocí suchýho zipu:)
přední náprava s držákem serva a horních linků vlastní výroby, dělal sem totiž všechny linky nový abych zkrátil rozvor, a originál uchycení pomocí toho plastováho Y rozdvojení a jednoho kloubku nevyhovovalo
zadní náprava, taktéž s držákem linků vlastní výroby
skid plate s linkama přemístěnejma dovnitř, aby nezachytávaly o překážky
Nááádhera... tohle mě vždycky dostane a vždycky si uvědomím, že se budu pořád a pořád učit. Přichytit kastli na sucháč, by mi nikdy nenapadlo! Přitom nepochybuju, že to bezvadně funguje a i kdyby bylo nejhůř tak se v kotrmelcích s šíleným jekotem párající řiti urve... fakt dobrý!
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.