Re: trial crawler
Bude ,všechno bude ,jen mi nebudem.Chlapi, mám zápal plic a tak jen pomalu.Díky za pochopení.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Bude ,všechno bude ,jen mi nebudem.Chlapi, mám zápal plic a tak jen pomalu.Díky za pochopení.
tak se z toho dostaň 8)
...jo jo, hlavně zdraví :!:
je to pekne jenom ty diferaky no jsou moc velke asi by trochu zavazeli
je to pekne jenom ty diferaky no jsou moc velke asi by trochu zavazeli
Pokud je ten nákres bez pneumatik tak mne ty diferáky nepřipadaj velký.
Ale celek napovi vice.
...necháme se prekvapit 8O
Celkový koncept vychází z modelu Rockbull - který jsme jeden detailně prozkoumali. Originál obsahuje takové množství chyb a nedodělků, že to až zaráží! Např: převodovka se netočí, protože jedno ozubené kolo naráží do šroubu. Unašeč poloosy není ve spojnici mezi horním a spodním šroubem těhlice a další věci. Neskutečné! Náš model by měl tyto problémy řešit...
...ty nás teda napínáš Už jsi zcela zdráv a pokračuješ ve stavbě?
Zcela zdráv ještě ne ,ale v posteli mne to silně neba.A tak jak mohu, tak pokračuji, ale ještě to nejde tak ,jak bych chtěl.Ale termín chci dodržet a navíc mne někteří z vás honí i doma ,když se staví a pořád kdy a co bude a udělej toto a tamto a tak prostě musím modelařit a na marodění čas nějak nezbývá.
Taky jsem si říkal, že bych se stavil (a seznámil se s machrem stavitelem), ale znám to - když je málo času a ještě někdo zdržuje
Dneska Vám tu mohu představit pár dalších fotek českého crawleru.
Výrobce se doufám vyjádří...
http://salvatore.rajce.idnes.cz/crawler/
Ty brďo 8O
můžu se optat jaká bude cca cena??? vypadá hooodně dobře
Joó pánové,já mam hotovo.Je faktem že bych "kolegu Mipu"občas přerval, jelikož si vymýšlel různé drobnosti se slovy to je jen maličkost ,ale bude to pro uživatele přínosem a 14 dnů naskočilo jako nic.A jen perlička ,po sestavení rozvodovek Mipa došel k závěru, že je třeba je eloxovat a zase jsem rozebíral.A teď si je jen sesadí a prodává.A jaká bude cena Vám nepovím jelikož to je věc prodejce.
Já doufám že s Crawlerem bude každý spokojen a stráví s ním mnoho příjemných hodin.
UPOZORNĚNÍ: Záměrně je spousta dílů z nerezu aby nebylo třeba suchých tratí.
No musim rict je to teda kusanec, skoro bych rek ze na crawler trochu hodne masivni a vysoky, ale jinak to vypada super, uvidime jak se to bude chovat v terenu. Nicmene po strance strojarsky to vypada moc moc hezky
no jestli to bude stejne drahy jako je to krasny, tak radsi at tu cenu ani nevim! )
Domnívám se že to bude levnější než když si to doveze jedinec sám z USA.Alespoň k tomu to celé směřovalo.
Jako tohle pánové je moooc hezkej kousek......čekám dychtivě na další fota...nebo video z testů 8O
Luxusni kousek. Zlate ceske rucicky ...
Tak tady jsou dalsi fota :-)
K&K
No prostě paráda...
pěkný,ale příde mi to moc vysoké na to jak je to dlouhé :?
Gratuluji k výsledku. Strojařina radost pohledět.
Můžeš uvést základní tech. údaje?
pěkný,ale příjde mi to moc vysoké na to jak je to dlouhé :?
To bude asi tím že to je zcela bez zátěže a navíc nic nebrání si upevnovací kuloidy uchytit na jiné rozteče tím a světlou výšku snížit.
Jinak všem děkuji za uznání ,ovšem jen doufám, že ne předčasné,to ale ukáže až praxe.Ovšem první info z praxe od kolegy,který má ještě horkou verzi,se jeví velmi pozitivně.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.