1

Téma: vše k 1:10

Ahoj, chtěl bych se zeptat v čem přenášíte/převážíte auta 1:10 (už mě docela štve to nošení v igelitce a myslim že to ani neprospívá tomu autu)???

A dále jakou byste navrhli veškerou elektroniku (motor, přijímač, regulátor, servo) poměr cena výkon???

A ještě jaké používáte baterie

Děkuji všem za jakékoliv odpovědi.

2

Re: vše k 1:10

já mám na Fabku krabici od nářadí z OBI. vleze se mi do ní i s kolama, vysílačkou, nabíječkou, baterkama a nářadím big_smile

3

na naradi mam kufr a na nabijecky a take vetsi veci bednu na naradi, sveho milacka nosim v ruce

4

Na naradi, dily a nabijecky mam hlinikove kufry z OBI. Na auto (ale to je prerostly 1:10 offroad) mam plastovou obrovskou bednu z Hornbachu - auto se tam vejde tak jak je (zadne sundavani kol) a po male uprave (pridani falesneho dna) se tam vejdou i dva vyse zminene hlinikove kufry. A ta bedna ma dole kolecka, takze sama jezdi :-)

Na MT 1:18 mam bednu na prevazeni leku. Na lod nemam bohuzel nic, jenom gumicuky a chytit v kufru auta. A heli to same :-(

5

Mám basu na nářadí z OBI. Nahoe mám nářadí a dole mám auto s kolama a baterkama, a vysílačku bud vruce nebo v batohu. A když toho mám víc a nechce sie mi nic jiného brát tak vemu pásku silnou a udělám si takový ovál z ní a přilepím ji na bednu a k tomu přilepím auto a auto drží a nespadne i když stím třepeš. A drobnosti jako jsou převody, šroubky bužírky, motory mám na víku bedny kde jsou 2 krabičky s oddílama a jedna normální.
A tu bednu beru aji na závody buggy akorát vyhodím auto a vrazím místo něho náhradní díly což je plný prostor a jdu. A nářadí nosím sebou pořád všechno

A jak jdu na závody tak si k tomu přiberu cestovní kabelu kde si dám nabíječku, jídlo, boty, vysílačku, pájku atd

Na baterky jsem si udělal krabičku od tyčinek a dovnitř jsem si dal polystyren a vyřezal dirky.

A ta bedna stála +-600

6

Jo a nejlepší je chodit na trening úplně bez auta a pak o žebřiny rozštípat ciczí.  yikes)))))

7

1. Jsem šel rovnou ze školy
2. Nebylo to o žebřiny, ale o topení
3. jsem ti ohl jenom káru
4. Se ti aji tady veřejně omlouvám.

8

Hehehe, kdyz gentleman neco rozbije, tak to plati ;-)

9

Já jsem mu jenom ohl Stratuse nad světlem.

Tady veřejně říkám že tě v neděli pozvu na kafe

10

Hoši k tématu...nebo to djěte řešit do tlachárny nebo po SZ........ten chlapec to nezakládal proto aby jste řešili roštípaný model o žebřiny wink  big_smile

11

O TOPENÍ

už jenom k tématu

12

Spravne k tematu - takze jeste drive jsem treba lod prevazel v papundeklove krabici (asi 40x120x25cm), jenze ta je z vody relativne cista - auta a offroady treba zvlaste jsou jak prasata - tam to chce neco omyvatelneho.

13

No když mám šestku zasranou od bláta tak mám 120litrů pytel na odpadky v base na nářasí a aji v autech abych ho vždycky měl a jak je zasraná tak to vrazím do pytle a je.

14

Bože Rambo to je přesně tlachání pro tebe co? lol ....Klučina řeší 1/10  což je o něčem jiném páč na to stačí fakt ta jeho igelitka když je to malej model a je špinavej..to mu myslím taky do jde,že ho neflákne na sedačku do auta na místo solujezdce big_smile Ptal se i na jiné věci a to třeba jaké accu a jaká elektronika tak si myslím že téma : převoz modelu a jeho uskladnění je vyčerpáno...........

15

Tak poradím k tématu

Regulátor bych ti doporučil LRP 5.1 má ho tady v okolí dost lidí a jsme sním spokojení všichni. Sice nemá zpátečku, ale pokud budeš jezdit závody tak je lepší bez.

A baterky skusit sehnat za dobrou cenu Intellecty 4200. Já osobně jsem je sehnal za 990

16

Já teda když jsem začínal tak se mi na nošení všech těch verglů co jsem potřeboal na závody osvědčily přepravky na ovoce a zeleninu. Pak se mi podařilo zajet nějaký výsledek v závodě regionálního formátu a od sponzora (ASTRA a RC modely Tomáš Kohut) jsem dostal tašku na modely od CEN racing a můžu říct, že je docela dobrá. Vejde se do ní desítka raádio zdroj nabíječ, pár gum díly a setup. Vercajk nosím zvlášť v base. Každopádně je ta  taška nejlepší věc od CENu co kdy vyrobili, už jí mám půl roku a ještě se neporouchala ;o)

Co se týká výbavy auta, tak je každopádně zapotřebí nejdřív rozmyslet na co budu auto používat a pak teprve vybírat a ptát se.

ps: kafe nepiju chystej Redbull wink

17

A nevýš kde by se taková taška dala sehnat(link) a kolik stojí?

18

člověče snad trochu hledej ne?....většinou v každém modelářském obchodě jsou schopni ti ji nabídnout nebo sehnat.Webů co se týká autíčkaření je myslím,že dosti....ta mládež je dneska líná...vše by chtěla na stříbrném podnose big_smile

19

zkoušel jsem to najít ale  nenašel.... big_smile

20

minuta hledání http://www.rcmodels.cz/katalog.php?search=ta%9Aka

21

Tak nějak ale stejně dobře poslouží i jakákoliv sportovní taška přes rameno, já jsem třeba chvíli taky nosi věci v tašce volki co se fasovala u nejmenované čerpací stanice za odběry PHM. Nebo První tesco a oddělaní sportovních baťohů a máš to za pár kaček.

22

minuta hledání http://www.rcmodels.cz/katalog.php?search=ta%9Aka

nebudeme davat na forum odkazy na prodejce ze

23

OK  umázni mi to...

Stačí taška od ťongů za 2 kilča.Dolu si řízneš kousek překližky aby dno drželo tvar a přihrádky si uděláš z kartonu naebo prostě použiješ postraní kapsy....jak jednoduché a levné řešení big_smile

24

SEm to psal. Používám obyč sportovní kabelu, s nápisem jedné firmy který už skoro slez. Sice mám to tam problém dneska naskládat protože beru asi 2násobek věcí než vždycky jakožto pořadatel.

25

Dobrý den,

zakoupil jsem si model Ferrari 360 GTC od firmy Nikkon a jelikož tam mám baterku Ni-CD 9,6V 650mAh, snažil jsem najít na netu kdeby prodávali větší kapacitu, ale marně. Můžete mi někdo poradit firmu, která by to prodávala nebo by mě to vyrobyla.

Dík za odpověď.

Tom