1

Téma: konverzní set Exotec Exo3

S konverzními sety od Exoteku (dříve Motek) pro Xray M18 se už někteří z vás  určitě setkali. Nyní tento výrobce chystá do prodeje velice zajímavou konverzi pro podvozek HPI RS4. Stojí to za shlédnutí.

http://www.exotekracing.com/EXOTEK_NEWS/Entries/2008/3/13_EXO3_MICRO_RS4_CONVERSION.html

2

Re: konverzní set Exotec Exo3

S konverzními sety od Exoteku (dříve Motek) pro Xray M18 se už někteří z vás určitě setkali. Nyní tento výrobce chystá do prodeje velice zajímavou konverzi pro podvozek HPI RS4. Stojí to za shlédnutí.

Zajímavá práce, ale tuším že už něco podobnýho kdysi na HPI RS4 dělali. Zdá se že to oprášili a trošku inovovali. Nicméně zajímavá inspirace, HPi-čko mi někde leží ve skříni skoro neježděný. wink

3

Zajímavá práce, ale tuším že už něco podobnýho kdysi na HPI RS4 dělali. Zdá se že to oprášili a trošku inovovali. Nicméně zajímavá inspirace, HPi-čko mi někde leží ve skříni skoro neježděný. wink

Že by další tuning od Alsracing? wink

4

Motek EXO 2 s upravenym bocnim pruzenim/tlumenim, lehce upravenou deskou a jinym drzakem baterek. U Moteku vzdycky delali pekne veci.

5

nejvíc se mi líbí na takových podvozcích ty řemínky, ale nevim jestli je to víc na škodu než k užitku?

6

Mě osobně se na tom nejvíc líbí to řešení zadní nápravy.