1

Téma: Udelam chybu XBPro Subaru Imprezza WRC 2004

Ahoj
Jsem zacatecnik a chtel bych si koupit pro zacatek XBPro Subaru Imprezza WRC 2004 + 2ks AKU a nabíječ ZDARMA ted je to v akci cena 600kc. Bude to nejdriv o jezdeni s klukama  na parkovisti a podobne. Chci pro zacatek neco levnejsiho a casem se uvidi jak moc me to chytne. Je mi jasne ze to neni nic prevratneho. V sade je zatim vse co potrebuju , silnejsi baterku si muz vzdy koupit a nabijecku taky. Casem me to treby chytne a poridim si neco lepsiho.
Je tady nekdi z Plzne,chtel bych vedet kam chodite jezdit abych se necemu priucil a zazavodil.
Diky Martin

2

Re: Udelam chybu XBPro Subaru Imprezza WRC 2004

Osobně si myslím, že nákupem nic nezkazíš. I když ti tam asi vypadla jedna nula v ceně. Ne? Na podvozek TT01 seženeš i náhradní díly. A pokud tě RC auta chytnou nebo tvého syna  wink  tak si pak můžeš pořídit něco "závodního" a s tímhle autem blbnout venku na šotolině.

3

JJ JEDNA NULA MI TAM VYPADLA TO BY BYLO MOC LEVNE big_smile
TO SI KOPIM PRO SEBE POTOMKY JESTE NEMAM 8)

4

Já mám Imprezu na TT 01 a je to skvělá kára na začátek!!!

5

Cau jsem z Doubravky a mam TB-02.Prevazne jezdim na sidlisti nebo v parku.Kdyz budete chtit zajezdit tak poslete SMSku a nekde se sejdem wink

6

Jak psal Supsik je to super auto na vyřadění venku,ale závody buď něco silnějšího a nebo ji vytunit ana rcauta.cz jso nějaké akce právě na TT-0jedničku,měl jsem ji a taky,a chtěl jsem s ní závodit a hlavní problém byl že elektronika byla v jednom a tak jsem šel pro Xraye big_smile

7

Ahoj
Jsem zacatecnik a chtel bych si koupit pro zacatek XBPro Subaru Imprezza WRC 2004 + 2ks AKU a nabíječ ZDARMA ted je to v akci cena 600kc. Bude to nejdriv o jezdeni s klukama  na parkovisti a podobne. Chci pro zacatek neco levnejsiho a casem se uvidi jak moc me to chytne. Je mi jasne ze to neni nic prevratneho. V sade je zatim vse co potrebuju , silnejsi baterku si muz vzdy koupit a nabijecku taky. Casem me to treby chytne a poridim si neco lepsiho.
Je tady nekdi z Plzne,chtel bych vedet kam chodite jezdit abych se necemu priucil a zazavodil.
Diky Martin

Ta cena je sice lákavá, ale spíš bych koupil samotný auto (TT01) a k tomu nějaký lepší rádio (třeba Hitec FM 3-kanál), lepší nabíječku (třeba Ultramat 10) i baterky. Ten nabíječ v sadě je víceméně na nic a baterky stojí za bačkoru. I kdyby tě to nakonec nechytlo, auto, baterky a rádio budou vcelku prodejné a zbyde ti dobrá nabíječka, kterou doma určitě upotřebíš na nabíjení nemodelářských aku.

Michal Nováček - RC.305
... zběhl jsem k expedicím.