1

Téma: CEN ME16 - Monster Truck 4WD 1:16 RTR

Tak koukám na stránkách jednoho českého prodejce na tuto novinku a jsem mile překvapenej z parametrů, ceny (4500,- Kč) atd. Má už s tímto modelem někdo nějakou zkušenost? Nebo nějaký videjko by nebylo?

Výrobce link http://www.cenracing.com/censports/me16mt.html

2

Re: CEN ME16 - Monster Truck 4WD 1:16 RTR

Koukni sem  http://www.rcauta.net/modules.php?name=News&file=article&sid=136
a videjka jsou na Youtube  wink

3

Pokud tě teda zajímá nitro big_smile

4

No já myslel právě elektro ME16, nitro je značený MG16.....přesto díky.

5

To opravdu tento model ještě nikdo nevyzkoušel??? A nějaký videjko by někdo neměl? :?

6

Zřejmě ještě ne....vydrž třeba se někdo ještě přihlásí wink

7

Opět jen zkouším jestli si ho náhodou již někdo nekoupil popř. ho někdo neviděl jezdit??? 8O

8

hele zaprví je to cen moc dobrá firma to neni a zadruhý doba jízdy 4-7 minut

9

Odborník promluvil........už si někdy viděl delší jízdní čas v RTR setu? Každého vždy čeká koupě pořádné ACCU a hnedle několik a pořádný nabíječ a pak se může těšit na delší jízdní čas.

10

já nejsem odborní  hlavně ty nemáš třeba rád auta s malým jízdním časem...

11

No já mám kamaráda, který má od CENu byggy 1/8 a náhodou jsem se na ni před týdnem ptal a je ho slova zněla " Cen nebrat je to měkké jak h...." No možná u tak malého auta by to nevadilo ,ale nevím

12

No ohledně doby jízdy tj. jasný, v základu je tam tušim náká 1300mAh baterka na kterou by žádný auto nejezdilo moc dlouho.......jinak mám Mini madness, takže s CEN mám celkem zkušenosti a myslím, že to s tou kvalitou neni zas tak zlý.........spíš by mě zajímalo jestli už někdo neviděl tento model v terénu, píšou, že to má motor 540 a 4x4, což si myslím jsou pro model 1:16 dobrý předpoklady.......na netu sem nikde nesehnal ani žádný kloudný video........ sad

13

Ani já jsem elektru neviděl upalovat ale na nitro videjka jsou........

14

Tak konečně jsem nalezl nějaké video tohoto auta v akci......

http://rcuvideos.com/item/HZ18818QD5Q0NMWP

Co tomu říkáte, myslím, že uhání pěkně, co?

Nemáte ho už náhodou někdo doma???

15

A tady ještě jedno videjko s plnejma baterkama, myslím, že výkonu má na rozdávání........ big_smile

http://rcuvideos.com/item/HRTC4Q7G353GGGYW

16

tak jsem se zaradil mezi zacatecniky koupi tohoto stroje, po rade od mistnich... a hlasim spokojenost. Tak kdyby tady byli dalsi takovi, tak se zacnete hlasit, co zkusenosti, jak vam to jezdi, co jste vymysleli, vytunili, upravili, museli opravit smile
zdar a silu redear

17

Čauky, taky jsem tohle autíčko pořídil synovi k Vánocům. Jen s tím zatím nemůžu jezdit venku (aby malej nepoznal, že je jetý  lol  ) Jednou jsem s tím ven vyjel a dva dni čistil. Jinak super. Momentálně jezdím doma na půl výkonu a těším se na Vánoce až to vytáhneme ven (jestli počasí dovolí). Koukal jsem, že ho máš nějakou dobu, proto by mě zajímalo jak jsi spokojený, jestli jsi něco upravoval a tak.

18

já ho mám už cca půl eoku a zatim jediná závada, teda spíš nehoda, v plný rychlosti jsem nacouval na obrubník a ulomil jsem zadní nárazník......kryt šasí....... již vyměněno. Dávám mu pěkný kouř a nešetřím ho a vše v poho a drží.........chodím s ním i na dráhu a jediný co jsem trochu upravil byla tuhost zadních tlumičů, přidal jsem podlošky a trochu natáhnul pružiny aby při skocích nechytal spodek o zem.........

19

Jezdi to pekne jak jsem koukal na videa ale nevrci to:-)Tak to nebude moje krevni skupina:-)))))

E-Revo brushless,E-Revo VXL,Revo platinum edition.Futaba 3PM 2.4 ghz,Hyperion EOS0610i Duo II
Fotogalerie

20

dyt se dělá i ve verzi se spal. motorem

21

já ho mám už cca půl eoku a zatim jediná závada, teda spíš nehoda, v plný rychlosti jsem nacouval na obrubník a ulomil jsem zadní nárazník......kryt šasí....... již vyměněno. Dávám mu pěkný kouř a nešetřím ho a vše v poho a drží.........chodím s ním i na dráhu a jediný co jsem trochu upravil byla tuhost zadních tlumičů, přidal jsem podlošky a trochu natáhnul pružiny aby při skocích nechytal spodek o zem.........

To jsi mě potěšil. Taky jsem přemýšlel, že tam ty podložky dám. Už se těším až to vytáhneme ven. Ta verze se spalovákem se tuším značí MG 16

22

sorry ze jsem se kolem Vanoc neozval.Mel jsem takovy fofr v praci (a jeste porad mam) ze se k RC nedostanu. Takze zkusenosti zatim skoro zadne - napad s podlozkami pod zadni tlumice se mi libi - asi to provedu. K vanocum jsem dostal pilu, dalsi duvod vyrazit do lesa - a vzit si ME16 s sebou. No, to toho dreva narezu smile smile smile Jen co polevi tyhle hnusny mrazy. Az polevi, zkusim nekde u nas v plzni nejakou drahu, jezdit sam neni uplne ono.

23

koupil jsem si tohohle milačka v listopadu a vše v poho jen ted jak mrzne tak stačí strašně málo a jde do kšá prasklo mi kolo a uplně upadlo ,pak jsem měnil rameno a dnes motor spalil jsem ho mam baterii nosram 4700 a jezdim asi tak 30 až 40 minut podle terenu,ale dnes stojím zase mi venku prasklo to slepovane kolo.A hlavně pujčil jsem ho kamaradovi a ten mi s ním vjel pod plot a mráz udělal své a mám ted i popraskanou skořepinu ale našel jsem na půdě stare auto a dávám kastli z něj na tohle až to dodělám pošlu foto tak zatim čus a užívejte si jízdy ,jo je mi 36let

24

spletl jsem se ta baterie je 4600 a nejlevneji ji maji na http://www.rcshop.eu/nosram-team-pack-4600-nimh-p-9771.html

25

To je právě ten důvod proč s ním v zimě venku nejezdím  lol . Noha mi říkal, že v mrazu ten plast hodně skřehne a já si to vzal k srdci.. Díky Ti  wink Jinak je to super autíčko a jedinou závadu, kterou jsem zatím měl, že jsem nacouval do schodu a utrhnul jsem zadní nárazní. Raději jsem objednal 2 do zásoby  lol . Byla to moje blbost..