Téma: trial trat u domu
panove, ted resime jak budou terenni upravy kolem domu a vypada to, ze me zbude jeden svah tak 8x4 m, kde by byla moznoust udelat trialovou trat.
jaky kamenivo (druh x rozmer) tam doporucujete vysypat?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
panove, ted resime jak budou terenni upravy kolem domu a vypada to, ze me zbude jeden svah tak 8x4 m, kde by byla moznoust udelat trialovou trat.
jaky kamenivo (druh x rozmer) tam doporucujete vysypat?
No ono nejvíc záleží jak těžký budeš mít auto.
no rekneme, ze budu povazovat za standart 1/10, treba ax10
AX je lehký, s tím si žádný starosti dělat nemusíš. Já mám Snailera a ten už dokáže po týdnu každodeního ježdění vyjet takový koleje, že musím trať přestavit. Samozřejmě, že tomu vydatně pomáhají pneumatiky se špuntama.
nn, to je spatne pochopeny ... toto by bylo jen sutr only ... proste takova skalka bez kytek! ))
Only šutr není to pravé ořechové, ty jsou přád ne stejným místě (nikam neutíkají), to tě brzy přestane bavit. Ale taková branka v bočním náklonu, kdy se auto hrne k zemi, to už budeš muset taky trochu předvídat.
no ja teda nevim jak ty, ale kdybych mel příležitost a místo, tak bych to asi vysypal mrtě kamínkama, uplně maličkýma, ale v napsorto rozdílných terenních výškach, a s tema brankama jenom souhlasím
No já mám u baráku trať o cca 14-ti brankách. Jezdím tak dlouho až to mám za 0 bodů, pak jezdím v protisměru. Pak vezmu krumpáč a lopatu a trať předělám. Psi a déšť to udupají a můžu dál jezdit.
já mám mimo město les a tam je terénu, že se vyblbnu a pak pujdu o deset metrů vedle.To se někdo má s tim pozemkem,ale podle mně to neni ono.Mně na tom láká i ta procházka pánové.Nejlépe ještě postavit tahač s valníkem a na tom si to do toho lesa dovézt.Takto si představuji, že budu v létě za high liftem tahat loď k vodě:-)
nebo alespoň ms compozit kdysy vyráběl miniskůtr(vodní) a ten mi se k tomu hodil a jede to jak střela.Tak tak něco:-)
Do lesa to mám asi kilometr a ještě do kopce a to už je pěšky na mě daleko. Doma jsem si přídil ježdění po druhém posledním místě na závodech a hlavně trénuju páčkování. A hlavně v dílně jedou dvě nabíječky takže když mě to chytne tak se fakt pěkně vyřádim.
Já mám zahradu a podotýkám ne svou která je velká asi 10 na deset.rovina jedna skalka asi 10 na 10 ale cm :-)Polena níkde a šutr tak možná v kamenolomu:-(Závidim Vám pánové:-)JJ jinak doma se taky svezu rád.To jen ale abych prohal kočky:-)
cus, tak uzrala doba a tento tyden potrebuju objednat kameni do svahu na splhani )
bude to 2m siroky a 5 m dlouhy + ca. 30-45st. sklon
jak velky piskovcovy kameni doporucujete? aby se na tom dal jezdit sranda trial nebo crawlit ...
tak poslední odpověd byla v červnu pánové jak kdo pokračujete ve stavbě trati ,zrovna shaním material-kamen na stavbu?
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.