1

Téma: trial trat u domu

panove, ted resime jak budou terenni upravy kolem domu a vypada to, ze me zbude jeden svah tak 8x4 m, kde by byla moznoust udelat trialovou trat.

jaky kamenivo (druh x rozmer) tam doporucujete vysypat?

2

Re: trial trat u domu

No ono nejvíc záleží jak těžký budeš mít auto.

3

no rekneme, ze budu povazovat za standart 1/10, treba ax10

4

AX je lehký, s tím si žádný starosti dělat nemusíš. Já mám Snailera a ten už dokáže po týdnu každodeního ježdění vyjet takový koleje, že musím trať přestavit. Samozřejmě, že tomu vydatně pomáhají pneumatiky se špuntama.

5

nn, to je spatne pochopeny ... toto by bylo jen sutr only  ... proste takova skalka bez kytek! yikes))

6

Only šutr není to pravé ořechové, ty jsou přád ne stejným místě (nikam neutíkají), to tě brzy přestane bavit. Ale taková branka v bočním náklonu, kdy se auto hrne k zemi, to už budeš muset taky trochu předvídat.

7

no ja teda nevim jak ty, ale kdybych mel příležitost a místo, tak bych to asi vysypal mrtě kamínkama, uplně maličkýma, ale v napsorto rozdílných terenních výškach, a s tema brankama jenom souhlasím smile

8

No já mám u baráku trať o cca 14-ti brankách. Jezdím tak dlouho až to mám za 0 bodů, pak jezdím v protisměru.  Pak vezmu krumpáč a lopatu a trať předělám. Psi a déšť to udupají a můžu dál jezdit.

9

já mám mimo město les a tam je terénu, že se vyblbnu a pak pujdu o deset metrů vedle.To se někdo má s tim pozemkem,ale podle mně to neni ono.Mně na tom láká i ta procházka pánové.Nejlépe ještě postavit tahač s valníkem a na tom si to do toho lesa dovézt.Takto si představuji, že budu v létě za high liftem tahat loď k vodě:-)

10

nebo alespoň ms compozit kdysy vyráběl miniskůtr(vodní) a ten mi se k tomu hodil a jede to jak střela.Tak tak něco:-)

11

Do lesa to mám asi kilometr a ještě do kopce a to už je pěšky na mě daleko. Doma jsem si přídil ježdění po druhém posledním místě na závodech a hlavně trénuju páčkování. A hlavně v dílně jedou dvě nabíječky takže když mě to chytne tak se fakt pěkně vyřádim.

12

Já mám zahradu a podotýkám ne svou která je velká asi 10 na deset.rovina jedna skalka asi 10 na 10 ale cm :-)Polena níkde a šutr tak možná v kamenolomu:-(Závidim Vám pánové:-)JJ jinak doma se taky svezu rád.To jen ale abych prohal kočky:-)

13

cus, tak uzrala doba a tento tyden potrebuju objednat kameni do svahu na splhani yikes)

bude to 2m siroky a 5 m dlouhy + ca. 30-45st. sklon

jak velky piskovcovy kameni doporucujete? aby se na tom dal jezdit sranda trial nebo crawlit ...

14

tak poslední odpověd byla v červnu pánové jak kdo pokračujete ve stavbě trati ,zrovna shaním material-kamen na stavbu? big_smile