Téma: Kardany na AX-10
Potrebuji poradit , jak smontovat a neposkodit kardany pro AX-10.Je na to nejaky figl? Diky
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Potrebuji poradit , jak smontovat a neposkodit kardany pro AX-10.Je na to nejaky figl? Diky
chvili jsem se s tim tejral, ale nakonec to bylo celkem snadny...pouzil jsem uzky kleste a chytil stranu s kulickou tak, aby se nemohla hejbat...viz graficka prezentace..to cerveny jsou jakoby kleste:) :
[URL=http://imageshack.us][/URL]
potom jsem proste drapnul druhou cast, nasadil na jednu dirku a zapacil...slo to skoro samo...
snad ti to pomuze. graficka prezentace mi dala fakt zabrat
Diky moc ,prace na 3 min,jen na to prijit.Mel jsem porad obavu, ze to pohnojim a prasknou obe packy. Tak at to Crawluje!!!
Taky sem se toho bál, ale je to pružný. Dokonce jsem musel řešit takovýhle nasazení a sestavení kardanu v polních podmínkách na střeše auta a taky to vyšlo
Jo jo pánové.Tak jsem si teď akorát vzpoměl jak jsem stejným spůsobem montoval poloosky z modelu xray 18 mt a výsledek by:smontováno tak jsem měl asi dvě jízdy radost a pak jsem zjistil, že jsem ta očka roztáhl tak že se samovolně rozkládal celý prvek:-)Jen jako ůvaha.Asi neni nad kov no:-)
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.