1

Téma: xxxx-km21

Zdravim,koupil jsem monster truck s oznacenim km-21.Je to 1:8.Kdyz jsem se snazil vyhledat znacku vyrobce byl sem docela prekvapen...naslo mi to znacku zircon,cen,avioracing.Predchozi majitel mi zase tvrdil ze se jedna o carson.Jde mi hlavne o pouzitelnost nahradnich dilu...jestli jsou ty podvozky od ruznych vyrobcu stejne konstrukci a muzu pouzit nahradni dily od jinych vyrobcu.Zda se mi ze nejpodobnejc vypadal ten zircon.

2

Re: xxxx-km21

KM-21 je označení podvozku teda aspoň myslím...Mám ho taky a mám Zircona ale videl jsem tento podvozek myslím na Cenu...(CEN)

3

Omlouvám se není to Cen ale Avioracing

4

ja prave nevim jestli je to avioracing nebo zircon....Jsou nejake rysy podle ktrerych se to da rozlisit?a jestli se muzu zeptat,kde na to kupujes dily?

5

Od cenu sem to videl taky...prodavaji ho na mipacar..ma taky stejny oznaceni

6

Jezdím s ní rok ale zatím jsem žádné díly nepotřeboval  smile

7

to rad slysim.a vis kde ty dily popripade koupit?..A jeste nemam koupeny rc...nevim jak silny servo mam koupit na rizeni...jaky tam mas?a posledni otazka:jak to jezdi s tim 3.5cc motorem?

8

Znám jednu prodejnu kousek od ostravy...nemaji tam sice díly na Hype ale na Avioracing...a ten podvozek je uplně stejný takže díly zřejmně budou pasovat.Pošli foto tvého podvozku

9

Znám jednu prodejnu kousek od ostravy...nemaji tam sice díly na Hype ale na Avioracing...a ten podvozek je uplně stejný takže díly zřejmně budou pasovat.Pošli foto tvého podvozku

Tady je foto... dole klikni na Free a pak by tam mel byt link... http://rapidshare.de/files/4577565/P8240187.JPG.html

10

tak mam avioracing.Ma ta prodejna u ostravy i internetovy obchod?

11

Maji webové stránky ale bohužel nefunkční...Pošli mi ICQ  pokecame více

12

ja mam ted pocitac v haji...chodim sem od kamose.To auto sem koupil od nejaky cloveka kterej kdyz sem s nim volal rikal ze to vicemene spravil.Dneska sem rozdelal tu dvourychlostni prevodovku.Ty dve loziska s podlozkou co tam sou byly totalne zadreny a to jednosmerny na hlavnim kole bylo zarezly.Na ty hrideli od spatecky je od toho jednosmernyho loziska vydrena 0.5mm hluboka ryha.Fakt me to s.re protoze cela prevodovka i se spateckou stoji 4000.To lozisko jeste zabira takze to zatim nastesti kupovat nemusim a asi ani nebudu.nasel sem web kde maj dily na  avioracing..jde to i do toho hype zircon.je to na:www.hobbyeshop.cz

13

jinak to icq co je u myho profilu pod textem je moje.