Re: AX10 Scorpion
Fotecky budou, ale ted je auto tak nejak rozhazeny po krabickach a pytlikach:)
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fotecky budou, ale ted je auto tak nejak rozhazeny po krabickach a pytlikach:)
Nemohl byste mi nekdo zmerit sirku os u ax-10 od hexu po hex vcetne (závity na poloosach pro matice upevnujici rafky uz nepocitat) ?
dik
PS: vubec nejlepsi by bylo, kdybych se na nej mohl u nekoho podivat :-)
je tu takovej dobrak nekde v praze nejlepe kolem kobylis ?
Jedině jít jezdit do Bohnic a tam se můžeš pokochat axiálama jestli by tam zrovna ňákej zástupce byl teda
mikep - mebudeš tomu věřit ale na internetu se dá najít věcí - třeba tohle:
http://www.axialracing.com/ftp/ax10options/AX30488.htm
Tak jsem včera večer měl chvilku (po 23h) a namontoval na Axíka převodovku (redukci) 4:1 (terá mi z USA přišla bez CLA a DPH).
Musím říct, že je to bomba. O 100% se vše zlepšilo: rozjezdy vpřed a vzad, šplhání a stání v kopci (na nábytku ) Používám normální motor 540 za cca 280,- Kč a regl LRP.
ja si rikal, ze az me omrzi (rozlozi se pod vykonem) m18t, tak bych to ax10 dal s prevodovkou Wraita. myslite, ze by to mohlo fungovat?
Jedině jít jezdit do Bohnic a tam se můžeš pokochat axiálama jestli by tam zrovna ňákej zástupce byl teda
Dobry den, chci se zeptat kde v Bohnicich se da jezdit? Diky.
To ja uz se kocham vlastnim, ale taky bych se tam nekde pripojil a zajezdil. Do Bohnic to nemam z Chaber daleko. Jinak ja s nim chodim do Dablickyho haje a tam je terenu co libo A hlavne tam dojdu pesky a nebo i dojedu (docrawlim)
Nevíte kde koupit rafky na axiála.
SEBANKTM: Víme, zavolej mi :-)
Ahoj,
připojuji pár fotek mého Scorpiona ve výstavbě. Je to sériovka s CKRC stage 2 kitem.
Motor Integy 35T
Regulátor Goat Crawler
Jakub
Máš to hezký.Až budou peníze tak pujdu i do něj:-)
Tak jsem zakoupil nové tube šasi
http://rc4wdstore.com/product_info.php? … cts_id=727
Trochu mě mrzí, že budu muset zrušit 3linky a nahradil kladickým 4 linkem. Už jsem začal vyrábět držák, bude vypadat nějak takhle.
Další obrázky později.
Motor 35T to zvládá v pohodě, těžký terén jsem zatím nevyzkoušel, převod mám stock. Zadní pružiny mám původní, přední axial soft. Náplň stock.
Jakub
jakas - good Až budou další obrázky, tak se pochlub :!:
Nemohl bys to šásko zvážit? Docela by mě zajímalo kolik to bude.
Díky.
Večer ho zvážím a doplním do tohoto přízpěvku.
Takže má 450 gramů.
Jakub
Dík za info a ať se ti daří...
Lidi zalozte si na svy stavby kazdej vlakno, tady se resi 50 veci mezi 100 lidma a je to vsechno na 2 veci, kdo se v tom ma orientovat, a jak napriklad nekdo pozna co se tady pred 20 strankama psalo o regulacich novak rooster, kdyby tento problem mel.
Tak snad sem tolik nerek
Tak když se tady připomenuly ty regulátory. Do mého Axiala jsem před časem koupil právě regulátor Rooster Crawler. Už jsem ho měl objednaný, když jsem se tady dočetl o vadné sérii se sériovým číslem začínajícím na W....
Regulátor přišel a první na co jsem se koukl bylo právě to číslo.
Serial number napsaný na krabičce: Z1C20506
Takže jsem si řekl pohodička, mě se to vyhlo
Regulátor jsem nainstaloval a zjistil, že škube skoro stejně jako Járovi alias DODIKovi. Říkal jsem si, nejdřív vyzkouším všechno možný (sériový číslo mám přece jiný), ale ať jsem dělal co jsem dělal prostě to byl ten regulátor.
I prodejce mi říkal,že tato moje série by měla fungovat.
Regulátor jsem reklamoval a za pár dní jsem už jezdil s regulátorem novým. Do dnešního dne jezdím bez probémů 8)
Sériové č. Z2C22716
Tak to koukam, serie C by mela byt ok. Pravda je, ze po vymene mam taky serii C22.... a slape jak hodinky. Předchozí model byl ovšem ze serie W...
Možná i záleží na tom, jestli byl v kombu s 55 nebo ne, můj ne.
To já ho koupil v kombu s motorem Fifty-Five Crawler.
No hlavně , že je to vyřešený 8)
Teď si zkouším vyrobit vlastní zadní linky (ty ohnutý) materiál z OBI
Tak můžes potom své zkušenosti přidat do tohoto vlákna:
No já myslím že je úplně jedno jaký motor je použitý, pokud má parametry které odpovídají použitému réglu.
Tohle je jasná výrobní závada a amíci se moc nepředvedli ...
Kde asi udělali soudruzi z USA chybu?
Soudruzi z USA dle diskuse na rccrawler.com udělali chybu v tom, že původní rooster crawler (a goat snad taky) regulace dělala přesně to, co jí pošle radio. Akorát se přišlo na to, že ne všechny radia posílají signál tak, jak by měl být. A to nejen ty levné :!:
Zde odkaz přímo na vlákno firmy Novak
http://www.rccrawler.com/forum/showthread.php?t=85567