Re: TEAM LOSI Micro-T
Aha a to je ted otazka, jestli ma smysl jit do dalsich clanku Li-pol ci do obdobnych NiMH No Jinak nabijecky vetsinou umi oba typy, ne?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 … 11 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Aha a to je ted otazka, jestli ma smysl jit do dalsich clanku Li-pol ci do obdobnych NiMH No Jinak nabijecky vetsinou umi oba typy, ne?
nevim jestli umí nabíjet oba (nejsem tak dobrý modelář)ale ty články bych určitě koupil dva když budeš jezdi píchneš jí do nabíječky a až jí vybiješ tak jí zase prohodíš a tak můžeš jezdit napořát do vybití baterii ve vysílačce
tak jsem objevil [možná ne] ale našel jsem na maxamps lipolky Team Losi Micro T Lipo 1S2P 320mah 3.7V Pack a píšou že se zdvojnásobí čas jízdy ale nevim ještli i stejně rychle.Sice by mělo když píšou že jsou do micro t už to někdo odzkoušel? jsou za 20 dolarů což si myslim že to de
Včera nám s kámošem osudem propustili celníci naše miminka.
Tak je zítra prubnem
Losinka se bude vybalovat až zítra tady u mě.Desertíček je Romana a již s ním doma poletuje.Já si musím hold počkat
zdar prosim vás kdy k nák příde MT micro od LOSI
tak jsem objevil [možná ne] ale našel jsem na maxamps lipolky Team Losi Micro T Lipo 1S2P 320mah 3.7V Pack a píšou že se zdvojnásobí čas jízdy ale nevim ještli i stejně rychle.Sice by mělo když píšou že jsou do micro t už to někdo odzkoušel? jsou za 20 dolarů což si myslim že to de
Já jsem si z USA pořídíl orogoLi-Po 180mAh 7,4V LOSI a je super. Pořád se to zvedá na zadní a dlooouho se na ní jezdí
Moje miminko
http://www.postimage.org/image.php?v=aV1IbGjS
Mohl bych se pokusit udělat nějaké poježdění s 1/36.
Co vy na to??
skvěle můžeš
http://www.rcauta.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4181&postdays=0&postorder=asc&start=30
hezký máš ty rampy já si je dělám zze dřeva
Tady jsou ty rampy v praxi.
skvělí nato to i venku micro-t vd desert truck
Máte někdo zkušenost s hliníkovými tlumiči na Micro-T od Atomicu? Prý se mažou nějakou vazelínou která nahrazuje olej. Nebo víte o firmě která by vyráběla na Micro-T olejové tlumiče, jestli to při tom rozměru je vůbec možné. Protože ty mrňousové dost poskakujou po dopadu.
mrkni se na zahraniční trhy nebo e-bay
Nezlob se,ale tohle byla rada :? .
Myslíš,že to nemáme všechno projetý???
Ale mi se ptáme,nebo osud,již konkrétně.
V jednom katalogu od Atomic,který dělá tuningový díly,mají pod číslem 11
ty oranžový Aluminiový,ale pouze třecí,no a pod číslem 13 jsou titanový s označením oil.Ale prodejce zde v čechách říká,že jsou plněný pouze nějakou přiloženou vazelínkou.
Takže upravým otázku.
Máte někdo jakékoliv tuningové tlumiče na prckách??
to neni pravda ta vazelína je na spojku.a co jsem koukal na net videa tak sou parádní to auto se ani nehne
http://youtube.com/watch?v=xsw0S0Gh1Cc
Mě se líbí, jak mnozí hledají vědu v jednoduchých věcech. Přitom stačí jen trocha selského rozumu a spousta věcí může být vyřešena.
Tlumiče: co zkusit vylepšit původní tlumiče nahrazením kovové osičky kolářským hřebíčkem průměru 2mm, na brusce stačí jen zabrousit hlavičku aby jen mírně přesahovala průměr hřebíčku, tento pak patřičně zkrátit, původní otvor v těle tlumiče převrtat 2mm vrtáčkem, stejně tak plastový kotevní díl, samozřejmě vše složit a vylepšený třecí tlumič je na světě. (kovový konec tlumiče se vlepí do plast. kotevního dílu) Pak stačí jen elaborovat s různými typy vazelíny a tím docilit optimálního tlumení. Je to otázka cca 2 hod práce se základním vybavením (bruska, vrtačka) a cena zanedbatelná.
O přestavbě na "normální" RC soupravu jsem psal dříve, pak není ani problém 2článek LiPol E-lite 250 mAh. Good Luck
to neni pravda ta vazelína je na spojku..........
Tak tomu nerozumim.Vazelínka přiložená k tlumičům je na spojku???
To sphincter:
To nás samozřejmě napadá (udělat si je nějakým tímto způsobem),ale mi ty tlumiče chceme.
Za 1) Pěkně vypadají (jde nám tak trochu otunit prcka)
Za 2) Jistě jsou 100pro funkční.
Nás jenom zajímalo,jestli je už tady někdo má,odkud a jakou cestou.
No a jaké dojmy z nich má.Ale vypadá to,že asi ne.
Tak hold budem první.
Ale prosil bych o odkaz na ty úpravy RC soupravy.Dík
já jsem našel k autu dostanete zelenou vazelínu do převodů...tak nwm sem z toho zmatenej :? ale asii bych je koupil sphincter má pradvu proč z toho dělat vědo...hele nwm jaký máš vkus ale mě se ten oranžovej elexon nějak nelíbí šel bych do duralu stříbrnýho
Jak píše Dolfi, chceme ty z toho videa. Už jsou na cestě tak potom poreferujem.
hele jakej je desertíkjak jezdí atd...
hele...jezdí bezva.Stejně rychle,jako micro-T.Po doskocích ale odskakuje,a protože je to prťavec,tak je to takový neposedný.Ale pěkně upalují oba modýlky.
Až budou tlumiče,bude to určitě znát.Zatím se někde v emerice válej na poště.
To víš,za 99centů čekaj až poletí nějakej horkovzdušnej balon kolem.
Tak pánové.
Jestliže jsem 8.3.2008 psal,že se tlumiče na prcka válejí někde v USA na poště,tak vězte,že již včera odpoledne byly jedny namontovány na desertíka.
Pozor.Byly přímo na poště v obálce.
Zde fotka.Pravé,hliníkové tuningové a olejové tlumiče na micro-T.
Nejedná se o naplnění nějakou vazelínkou,ale olejem
To budou prdy.
Jejich cena ?
Máte-li zájem,pište SZ.Pomůžeme sehnat