76

Re: AX10 Scorpion

doufam, ze nebude banan, ale nemuzu si odpustit ukazat peknou kastlicku pro AX10 ... yikes)

http://cgi.ebay.com/Axial-AX10-Scorpion-Rock-Crawler-kit_W0QQitemZ280198532613QQihZ018QQcategoryZ44029QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

... a kdééé, pod odkazem jsem tam našel "jen" AX10, ale žádná pěkná kastle  :?:  :!:

77

sorry  :oops:

http://cgi.ebay.com/CUSTOM-PAINTED-BODY-E-T-MAXX-SAVAGE-AXIAL-AX10-CRAWLER_W0QQitemZ330208819778QQihZ014QQcategoryZ44028QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

78

...jé, ta je pěknááá. Né vážně, fakt je povedená  8O

79

ci woe... tak ta je hustá! To není na ban, ale na pochvalu! Fakt nádhera!

80

Ještě k tomu reglu, jaký teda používáš motor? Napadlo mě, jestli tam máš na něj připájené ty kondíky. Pokud ano, zkus to ověřit ještě na jiném vybavení a pak tu reklamaci. Já jsem nic takového zatím při zkouškovém popojíždění s Roosterem+Novak Fifty Five nezaregistroval.

Losi Mini-LST, HPI Wheely King (tube crawler), En Route Berg 2.2 (šel do světa), Losi Desert truck, Traxxas Revo (VXL), Axial SCX10 Trail Honcho, Losi Mini Desert Buggy, White Wolf (drift), Vaterra Twin Hammers, Vaterra Ascender (Blazer K5), Orlandoo Hunter Jeep a Pajero

81

Pouzivam Integy 55 profesional...myslis ty kondiky co byli v krabicce s reglem?ty tam nemam...jakozto laik sem myslel ze sou to nejaky nahradni dily :oops:  ...clovek se porad uci:)a jak tam maj bejt naletovany a kolik? vsechny tri?

82

Naletuj jeden mezi - a + motoru, druhej mezi - a uzemnění, třetí mezi + a uzemnění, pokud nemá uzemnění tak na obal motoru.

83

Ahoj všichni, poraďte mi prosím, kde v Praze sehant náhradní díly na AX10.
Díky.

84

Pouzivam Integy 55 profesional...myslis ty kondiky co byli v krabicce s reglem?ty tam nemam...jakozto laik sem myslel ze sou to nejaky nahradni dily :oops:  ...clovek se porad uci:)a jak tam maj bejt naletovany a kolik? vsechny tri?

...tady máš nofocený můj motor:
http://www.ukazto.com/?id=2681597&klic=0BGIqMu9&overall=1
Takhle to bylo origo, kond. co jsou u regl jsem tam nepajel, mam je v zaloze  wink

85

Včera jsem si na svoji AX10 objednal tuto převodovku:
http://www.rcrockcrawling.com/product_info.php?products_id=326&osCsid=e7b403a68dd0c8b4dd4820fc53dce664  lol
Tak jsem zvědav, na délku má "jen" 18mm - tzn, že by se tam měl vejít i 540 motor...

86

Moc pěkná převodovka takovou už dlouho sháním do Hummera. wink
Do Scorpiona by podle mého bylo lepší s takovým převodem použít motor ,,400" kvůli spotřebě. Krouťáku by bylo i tak dost a rychlost akorát a ještě by se ušetřilo na váze. Taky to tady někde je už napsáno.

Teď už jezdím jen na Volty a Ampéry.....

87

Jo jo, máš recht, ale ta 400 se dá vždy dokoupit  wink
Salvatore už podobnou převodovku testoval se 400, ale kvůli tomu, že k té převodovce od Graupnera se do Scorpiona vejde "jen" ta 400, protože převodovka je dlouhá cca 27mm. Ta z USA má jen 18mm.
Vyzkoušíme - uvidíme  8O

88

mno tak kondiky sou pripajeny, problem bohuzel nezmizel...zjistil sem ale, ze jde patrne o chybu v software regulatoru, ktera se obcas projevuje a jde o serii regulatoru s vyrobnim kodem zacinajicim na W, coz je bohuzel muj pripad, dalsi varka s C na zacatku uz tenhle problem nema. Nastesti Novak zdarma provadi update, takze to neni ztraceny, akorat nejsem moc stastnej z posilani do statu. Kontaktoval jsem ceskyho dovozce, ale ten nema povinnost tohle resit, takze bude zalezet jenom na nem a jeho dobry vuli jestli mi nejak pomuze:). Jinak holt roostera zamotam do balicku a poslu pres ocean...

89

Tak jsem koukal na výr.číslo toho reglu NOVAK a je to přesně jak píšeš
W 10748
Myslím že u našeho dovozce asi moc nepochodíme, ale stejně napiš jak to dopadlo. sad

90

Chlapi, kde jste našli to číslo reglu? Já už to mám namontované na káře a když jsem obhlížel přístupné části, žádné označení jsem nenašel. Díky

Losi Mini-LST, HPI Wheely King (tube crawler), En Route Berg 2.2 (šel do světa), Losi Desert truck, Traxxas Revo (VXL), Axial SCX10 Trail Honcho, Losi Mini Desert Buggy, White Wolf (drift), Vaterra Twin Hammers, Vaterra Ascender (Blazer K5), Orlandoo Hunter Jeep a Pajero

91

Budu hádat : máš ho přilepený oboustrankou za spodek že big_smile
Tak když to odlepíš tak vevnitř pod tím průhledným obalem je to číslo :idea:

92

Tak jsem ten regl teda odlepil, stejně ho chci dát na sucháč, a asi na tom něco bude, protože mám C20358.  big_smile
Já jsem to totiž objednával u českého dovozce v kombu s motorem Fifty Five, které není na trhu zase tak dlouho, takže nejspíše proto mám tu "C" verzi.

93

To seriové číslo je i vedle čárového kódu na krabičce od réglu.

94

To seriové číslo je i vedle čárového kódu na krabičce od réglu.

Já mám právě na krabičce Z1C20358, což se mi moc nezdálo, ale asi to bude tím kombem.

95

Tak pristup dovozce prijemne prekvapil:)Zajisti vymenu reglu primo u Novak USA, coz je super, ale samozrejme to nebude zadarmo ale za naklady(postovny) coz je porad lepci nez kupovat novej, no ne:) Jinak mi dneska dorazil balicek z Ameeriky a copak v nem bylo?? X-Trail chassis od TCS a Mud Slingers 1,9...takze se pri cekani na regl zabavim sroubovanim...

96

... X-Trail chassis od TCS a Mud Slingers 1,9...takze se pri cekani na regl zabavim sroubovanim...[/quote]

Taky jsem o tom uvažoval  :!:  :?:
Můžeš mi prosím do SZ písnout, co ti to všechno přišlo, nebo nějaký ten odkaz? Díky wink

97

no prislo mi samotny chassis, k nemu sem si objednal i hardware kit, kterej ma usnadnit montaz, pneu s vlozkama a kola od hpi...odkaz mas v SZ

98

Díkas, mrknu na to...

99

Chlapi pochlubte se nějakou fotkou. Myslím, že by bylo fajn si ty naše stroje ukázat.

Můj RC CRAWLER AXIAL:
http://fotogalerie.modelfan.cz/detail.php?ID=4758

100

OK, ale nevím, jestli to sem ještě patří ?!
http://modelari.rcmodelyaut.cz/wp-single-gallery.php?mygalname=bodacat_ax10