Téma: Wheely king a trial???
Chcel by som sa spytat ci by tento model bol pouzitelny na trial.V rc-cars 11/07 som cital ze je trialovy special tak neviem.Pls poradte.Dik
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Chcel by som sa spytat ci by tento model bol pouzitelny na trial.V rc-cars 11/07 som cital ze je trialovy special tak neviem.Pls poradte.Dik
na webu HPI najdes postup jak ho upravit na trial. Jsou zatim dva stupne. Upravy jsou velmi jednoduche.
a seriove by sa to pouzivat nedalo?
jiste ze dalo ale par uprav je potreba provest jako treba zavazi na predni napravu, premistit baterku, dat jeste lehci prevod a podobne. zadne dily jen praci
Pěkný článek o přestavbě Whellyho na Crawlera se spoustou fotek: http://www.rccrawler.com/crawlerking1.html
čéče koukej na jak strej příspěvěk odelpisuješ...je to 3 měsíce starý myslím že za tu dobu už něco o tom našel Víc koukejte kluci ...díky ......lock
noha: proč LOCK?
vždyť su tu vyčítá, že se zakládají nová témata, že si má každý před založením nového prolistovat staré. podle mě není nic proti ničemu oživení tématu, já si článek třeba rád přečtu.
Však on nezakládal nevé téma.....dal mu odkaz na přestavbu ale myslím že mu to bude po třech měsících na nic.S tím snad se mnou souhlasíš Jde o princip....je vidět že kluci nekoukaj.Dost se tu stává,že kluci honěj příspěvky a odepisujou na půl-nebo rok starej příspěvek a nikomu to nic nedá. neboj nic se zamykat nebude Před tím než jsem vlezl do tohodle vlákna tak jsem psal obdobnou věc na duplicitní téma a skopíroval jsem to s tím lock- to už tam bejt nemělo
Já moc dobře vím jak je to starý příspěvek. Ale téma je aktuální protože se auto stále prodává a pořád jsou lidé kteří se rozhodují mezi AX 10 a Wheelym (zrovna jako nedávno jeden známý) a ten odkaz se spoustou fotek jim toho řekne víc než spousta slov na papíře. Ale pokud má Velkej zlej moderátor dojem že honím příspěvky tak se plete, ale klidně to může celý smáznout.
čéče koukej na jak strej příspěvěk odelpisuješ...je to 3 měsíce starý myslím že za tu dobu už něco o tom našel Víc koukejte kluci ...díky ......lock
To byla jen upozorňující zpráva že odepisuješ na starej příspěvek nic jiného v tom nebylo
Vůbec nic proti tobě
Zatím na "honiče" nevypadáš
Jen vesele pokračujte a nedejte se rušit já trial a crawling taky rád
Hmmm... rozhodně nechci tady nikomu nic vyčítat, ani náznakem...
Jen mne překvapilo, že ty obrázky jsou na rccrawler.com úplně stejný jako v tutorialu na hpieurope.com - nevím kde to bylo dřív, nicméně stejný to je...
Mě jeden nejmenovaný soudruh ze zdejšího fora slíbil, že mi dá WK na přestavbu. Ale pak jel na hory, tamto, toto, furt něco a ve výsledku nikde nic... tak co je s Tebou Hynku? :-)
P.S. Příspěfky taky musím trochu honit. Nerad bych přišel o prvenství :-)
Pokud by se někdo chtěl věnovat přestavbě WK na crawlera a nechtěl by nic moc vymýšlet (a pokud se mu raději chce utrácet), ať se mrkne na nové blbůstky od HPI určené právě pro konverzi na crawlera.
http://www.rccrawler.com/wkconversion.html
Cena tam sice není a je otázkou, zda-li se u nás někdo odhodlá toto dovážet i k nám, ale pro lidi bez možnosti vlastní výroby, méně zručné, nebo jen líné, je to přinejmenším zajímavá věc. Kdyby u toho byly ještě převodydo síly, bylo by to komplet a určitě by to ušetřilo shánění různých dílů po všech čertech.
Já už ale většinu mám doma a na výrobu některých věcí se taky cítím, takže si budu dále doma tvořit svoje auto.
Tak to vypadá hodně zajímavě....jednoduchý a zřejmě velmi funkční a účelný KIT.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.