1

Téma: Mini Inferno 09

Zdravim ,chtel bych si poridit tento model a chci se zeptat zda-li mate nekdo s nim skusenosti... jake jsou klady a jake zapory ,co casto odchazi apod..
Proste takove ty zakladni veci..
PS:Dival jsem se tady na foru,ale nic jsem o 09 tady nenasel..

Losi LST/Muggy Brushless
Jeep Cherokee XJ 99'
Sand Rail 4 Seater Buggy

2

Re: Mini Inferno 09

Ahoj...zero fakt není blbej model a s motorem 1,5 Sirio je to slušnej tanec.Kontaktuj uživatele jidvor....ten ho měl.Jen vím že si neustále stěžoval na diferenciály tuším,že byly v plastu,Nepochybně se určo dají koupit i tuningové-ocelové.Ona ta cena je teda děsná ale pochytat mouchy modelu a o co si budeme povídat on LRP Nitro Shark taky není levnej lol

3

Jidvorovo MI sem videl. Jelo to jak strela. Musi se pocitat s tim, ze je to trochu skakava koza jako vsechny osumnactiny na draze pro osminy. Jde o to, jestli mas kde jezdit. O diferakach mluvil, ze odchazely, ale kazdy auto ma svoje mouchy

4

Diky kluci za info ..uzivatele jidvora se urcite poptama...
jinak je mi jasny ze je to sestnactina bude trochu skakat jak koza ,ale me to porad laka smile
V zahranicnich eshopech jsem jej videt v prepoctu za necelych 6 tis a ocelove diff za 20 USD jeden ,ale k tomu byli i nahradni dily...
  8)  tongue

Losi LST/Muggy Brushless
Jeep Cherokee XJ 99'
Sand Rail 4 Seater Buggy

5

Me taky hrozne lakal Shark Nitro. Furt mi to vsichni rozmlouvali, tak sem si jako uplnej zacatecnik koupil Hypera v plny palbe:o. Na to, ze sem chtel neco malyho docela skok

6

nazdar,mam celkem vytunene MI na baterky,ale premejslel jsem nad tim,ze bych ho predelal na spalovaka jak je to u MI 09.Tech dilu maji hodne spolecnejch.Tak nevim co myslite vy ?

7

Obavam se, ze je to financni sebevrazda

8

howg.........má pravdu ...je to víc než shodný podvozek,ale aby si z něj dělal najtrooo je pitomina.Origo 09 pohání sirio 1,5 ccm.Už jen to  si osadit do MI je finančně náročné a spojené úpravy s tím souvysející je nesmyslný úkaz.................