1

Téma: Navijak

Salvatore to pekne nacal clankem, a ja myslim ze by byla skoda to nerozvinout v diskuzi. Takze sem s vasima motakama:) 

Ja osobne mam navijacek taky v planu a pri brouzdani po netu sem nasel tohle servo: Hitec HS-785 HB Naviják ...je to servo do plachetnic a vypada celkem pouzitelne, pri 6V ma tah 13 kg coz je celkem slusny.

2

Re: Navijak

jestli tedy k tomu taky ještě můžu...
Navijákové servo je fajn, ale znamená ovládání dalším kanálem. A na to už moje tříkanálová pistolka nemá... :-(

3

Tohle je na vyprošťovací naviák nepoužitelné ( bez úprav ) :!: otočí se maximálně o 3,5 otáčky.

Teď už jezdím jen na Volty a Ampéry.....

4

aha...tak to sem se nikde nedocet...diky za info...ale mozna bude jednodussi ho upravit, nez standartni servo, kdyz uz ma otaceni vyeseni. Ty 3 1/2 otacky budou omezeny jenom elektronicky ne?

5

Spíš bych řek, že částečně i mechanicky,ale nikdy sem tento tip serva neviděl. Myslím si, že najdeš podobné servo bez omezení otáček. Prostě naviják tak jak má být.

6

Já mám standartní 4 kg servo + špulku vyrobenou ze servosaveru. Vyčesané dorazy a ovládám ho zároveň s převodovkou. Vypnuto vypínačem pokud nechci tahat. Servo není moc silné, ale auto zvedne ze země.