Téma: Plastová klec diferáku
Už jste ji někdo namontovali? Má to být vpodstatě nezničitelná záležitost oproti té měkké hliníkové tak nevím....
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Už jste ji někdo namontovali? Má to být vpodstatě nezničitelná záležitost oproti té měkké hliníkové tak nevím....
pokial viem plastove sa lamu a hlinikove sa odpoducaju s tym, ze znesu vacsie zatazenie. ja osobne mam plastovu klietku rosipanu a chystam sa obejdnat hlinikovu nech uz mam navzdy s klietkou pokoj.....teraz si ma vazne sokoval s informaciou, ze ta zliatina je makka!! ...ono sa ti to deformuje?? aky s tym mas problem??
Nepoplet sis to nahodou s tim hlinikovym obalem? klec je to co drzi planetky pohromade. TEd je novinka ten plastovej obal. Mam ho prave ted taky objednanej, tak sem zvedavej.
Jinak vsichni tvrdej ze je alu klec neznicitelna a plastova praska. Ja mam odjeto 15litru s plastovou a v pohode. Az ted sem ji musel vymenit, jelikoz mi ji zkurvil ten hlinikovej obal. Ale jdu zase do plastu.
Hliníková vydrží víc. Plastová když blbě doskočí tak se může zlomit, ale kovová ne. A obal je taky lepší hliníkový. Třeba je ten plastový pružný, ale jak je větší šutr tak se prorve nebo řízne, a hliníkový se maximálně ohne což je v pohodě, ale většinou ten šutr drtí.
Dodatek
Ale zase záleží jestli jezdíš závodně nebo rekreačně. NA rekreaci ti stačí plastová klec, ale na závod je lepší kovová.
Když se podíváš na závodech tak i ti co auto nemaj vůbec v tunningu tak klec má tak 95% závodníků kovovou.
Jo omlouvám se, samozřejmě jsem myslel plastový obal, klec mám hliníkovou
Lepší je dle mého názoru kovová a podle prodejců taky a těch co jezdí tak samo
Rambo: jasny, kovova klec diferaku bude asi urcite lespi nez plastova. Ale u toho obalu si myslim ze ani nahodou. Tam bude lepsi plast, je narozdil od hliniku pruznej. Me v patek ten hlinikovej obal zkurvil diferak, tak sem si objednal(prej je to novinka) plastovej obal. Tak uvidime
pokud použiješ na plastovej dif.chránič,(dělá ho jeden pán v čr)pasuje přesně kolem obalu až dozadu a přes celou šíři od kola k domku dif.Nemuže se tak dostat vubec nic mezi šasí a obal dif.a tím mu život o dost prodloužíš.
Nevím no. Aspon podle skušeností lidí z Ostravy co maj šestky je lepší hliníkový.
Nepoplet sis to nahodou s tim hlinikovym obalem? klec je to co drzi planetky pohromade. TEd je novinka ten plastovej obal. Mam ho prave ted taky objednanej, tak sem zvedavej.
Jinak vsichni tvrdej ze je alu klec neznicitelna a plastova praska. Ja mam odjeto 15litru s plastovou a v pohode. Az ted sem ji musel vymenit, jelikoz mi ji zkurvil ten hlinikovej obal. Ale jdu zase do plastu.
predmet temy je plastova klietka diferaku, tak sa bavim o plastovej klietke diferaku....
...teraz po precitani ostatnych prispevkov sa samozrejme situacia zmenila a vsetko sa vysvetlilo...
chalani, ti co si nahodite plastove obaly diferakov a odskusate ich, hodte sem potom nejaky prispevok, ake mate s nimi skusenosti a ci to bola dobra volba, nech mame spatnu vazbu...dikes
Plastovou klec mam a úplně v poho i po nějakých 25L.a někdy až brutálních skocích.Obal mam z 4mm nerezu,což je už na věky.
chalani..
..vcera som sa hrabal v katalogu od FG...snazil som sa najst cislo pod ktorym maju ozanacenu samostatnu hlinikovu klietku diferaku a nepodarilo sa...nemaju ju tam samostatne v ponuke...nasiel som len cele alu sety.
potom som pozeral v partliste, ktory som dostal spolu s autom..tam som sice nasiel cislo samotnej klietky diferencialu, ale len v plastovom prevedeni. :-//
viete mi niekto poslat link kde si mozem toto cislo najst?? ..popripade link na stiahnutie nejakych partlistov, katalogov, ...skratka nejakych podkladov kde by som to nasiel?? /v principe by mi stacilo len to cislo, ale verim tomu, ze toto nie je posledny diel ktory budem objednavat a nerad by som tu tymto sposobom rusil pri objednavanie kazdej troska specialnejsej resp nie standardnej suciastky/
dik vsetkym ochotnym
Tady máš to číslo 8484. Jinak ho najdeš u Bayera v sekci diferenciál
Název jak to tam má dané - ALU klec difer. s ložisky - komplet
link - http://www.autobayer.cz/modellsport/cenik.phtml?v=1&kat=8
Tady máš to číslo 8484. Jinak ho najdeš u Bayera v sekci diferenciál
Název jak to tam má dané - ALU klec difer. s ložisky - komplet
link - http://www.autobayer.cz/modellsport/cenik.phtml?v=1&kat=8
dik..v podstate som hladal len klietku Kód: 8486/1 Klec diferenciálu ALU , ale bolo to dobre voditko aby som to nasiel..
teraz ma napadla dalsia otazka pre tych, ktory uz menili plast klietku za lalu klietku: -je rozmerovo a geometricky alu klietka identicka s plastovou klietkou???...da sa samostatna alu klietka vymenit za plastvou lietku v standardne montovanych difer. v modeloch, alebo tam treba menit este nejake suciastky??
Nic jiného neměníš. Ozubené kolečka z diferáku co máš vrazíš do něho a máš to v pohodě. Ale musíš si k němu koupit ještě kryt bo jestli máš kovovej tak jsem neviděl ještě nikoho kdo by dával ten sám bo ho každý rozstřihává jak ho mění. Já jsem kupoval ten komplet a byly tam ložiska a kryt navíc.
jsem spis pro hlinikovou na aute mam plast ale us ma vule tak mam obednanej hlinik
mam plast ale us obednanou hlinikovou
No vidíte. Mi plastová vzdržela asi 2,5 hodiny ježdění na Baji
moje baja od fg vyjezdila od vanoc asi 5 litru benzinu a zacala se rospadat ale klec este drzi ale us je obednanav hliniku
Tak záleží jak jezdíš. Sice se o to auto starám je po každé jízdě kompletně vydrhnuté atd, ale na dráze jedu na doraz
a ty jezdis stim mardrem co mas na obrazku?????
Jezdil 8) . Teď mám Baju ale to je to samé. Akorát máš jinou karosérku a trošku jinak udělaný držák předních tlumičů a trošku jiné zadní rameno.
Ale plast diferák mi nevydržel ani vjednom
jak se vtom plastoviv diferaku ohrala vazelina zacala vitekat
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.