Téma: Mini Inferno - Přední/Zadní hliníkový domečky diff.
Nevíte kde to sehnat?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nevíte kde to sehnat?
Vime :-) Ebay apod. A vis, kdo je hlavne dela? GPM. A vis, kdo dela vseobecne dost spatny dily? Taky GPM. A vis kdo si tyhle domecky koupil? Nekdo, kdo na ne hrozne nadaval...
Nastesti ne ja :-))))
Diry slusne nesedely, hroznej srot. Takze NEDOPORUCUJU.
Nebo na RCMARTu
http://www.rcmart.com/catalog/product_info.php?cPath=144_653_695&products_id=15038
durazne nedoporucuji GPM domky !!!
mam je mozna jeste nekde pohozeny, klidne ti je dam ...
mel jsem s nima stale problemy, nejzasadnejsi bylo preskakovani zubu mezi kolem differencialu a hnacim pastorkem od stredniho diff
To pH: Tak mi je mužes poslat dobírkou.
Ty je chces i kdyz nepasuji?
Jééé ty neumíš číst nebo co?! :evil:
Sedni si a eště jednou si to přečti
To je na koho?
Na axela, všichni mu na to odpoví tohle a on si nedá říct! :evil:
no ja to chtel jenom videt jak to kurvej
Sry za to sprostý slovo
Zdravím, jen tak jsem to tu proletěl a mám taky špatnou zkušenost s domkem diferáku. Jedná se ale o středový a to od Atomic :cry: . Týhle značce sem dost věřil, ale díry do plata fakt hnusně neseděj - a to jak do plastovýho, tak i do hliníku od Mipa a carbonu z The Toyz. Nevím zda jsem jen chytil špatnej kus, či je dělaj všechny takhle. Máte někdo obdobnou zkušenost?? Nechtěl jsem ten domek od 3R, protože u Atomic jde krásně měnit převody bez demontáže domku ale.... :?
Sice od nich ten domek nemam ,ale na fotkach jsem je videl v aute ,a sedeli normalne ........ Asi mas opravdu nejaky spatny kus.Jinak Atomic je zkusluly svou kvalitou. 8)
Vseobecne je s GPM products spatna zkusenost. Mel jsem od nich predni stabelak na E-Maxxe. Neni to obyc dratek, je tam prepakovani. Vydrzelo to jedno jezdeni a pak to ruplo. S 3Racing tlumici sem jezdil pul roku a nevydrzeli pak jeden dopad pri backflipu Belmondo mel od 3R nejakou konverzi na Aso a vztekal se jak blazen, protoze to bylo DODO (dodelej doma) jak vysity. Vseobecne Atomic je v pohode, spise verim Tve smule
2 Travis
mam stejnou zkusenost, dirky do plata byly trochu mimo
musim vzdy povolit domek (šroubky na boku) pak připevnit k šasi a poté domek utáhnu (šroubky na boku)
ted uz mam od 3R
Já jsem ho koupil nedávno do plastovýho seděl výborně ale pak do hliníkovýho už neseděl protože ty díry byly křivý takže tam neseděl ani ten umělej já mám zkušenosti dobrý, zatím všechny díly od ATM se perfektně osvědčily
2 Ph
Ha zpřízněná duše . A ten domek od 3R ti sedí normálně?
Já ten postup montáže domku od ATM dělal úplně stejně, jen nakonec ty boční šrouby nejdou dotáhnout úplně . Zatím to neva, drží to a funkčnost normální, jen mě to trošku zklamalo a přemýšlím o tom 3R..
Samozřejmě jen o tomhle dílu, s ATM mám dobré zkušenosti hlavně co se týče kvality, jen tohle mě od nich trochu mrzí...
3R v pohode, jednoducha konstrukce.
Atomic mne jeste zklamal v poloosach a ozebenych kolech, nic nevydrzeli
3R v pohode, jednoducha konstrukce.
Atomic mne jeste zklamal v poloosach a ozebenych kolech, nic nevydrzeli
To by me zajimalo co s tim delas, ze ani jedno nevydrzelo.
Ad poloosy - nikdy jsem nemel problem.
Ad ozubena kola - odrbal jsem je leda diky svy vlastni blbosti.
Vseobecne auto rasim neskutecne, ale ani jedno z tohohle me nikdy nezklamalo ze strany vyrobce.
Poloosy s těma sem maximálně spokojen jenom se my odlepila osička jak de do unašeče diferenciálu tak jsem jí musel přilepit, a stěmy ozubenýmy koly sem měl taky problém jakmyle jsem je trošku začal utahovat tak se to zajištění pro tu osičku strhlo ale to se my stalo i u těch modrých 3Racing a de to vyřešit tak že so ta osička musí tlačit na to kolo aby se to nestrhlo.
polosy - u dvou vylytla tycka na konci u differencialu z kulove hlavy
ozubena kola - alu na motor bez problemu, ale kola na spojku jsem dvakrat uplne upek - ta umela hmota se proste roztekla.
nerek bych ze to nejak strasne rasim, ale zase auto uplne nesetrim
polosy - u dvou vylytla tycka na konci u differencialu z kulove hlavy
ozubena kola - alu na motor bez problemu, ale kola na spojku jsem dvakrat uplne upek - ta umela hmota se proste roztekla.
Ty poloosy - no divim se, ale jde to nahradit kovovym vrtakem 2mm, uplne hrave :-)
Ty kola vidim na vadu materialu, ja na tom jedu strasne dlouho a vubec nic, tak nevim nevim.
Jestli mohu přidat pár zkušeností s Atomicem, tak jsou taky vesměs kladné. Domeček středového diferáku sice také nepasoval na Mipa plato, ale chvilkou hraní s pilníkem to nakonec dopadlo fajn. A co se týče těch poloos, tak mi také z jedné vypadla osička unašeče. Ale zalepil jsem to vteřiňákem a pro jistotu přétáhl tenkou páskou a bylo vše v pohodě 8)
Jestli mohu přidat pár zkušeností s Atomicem, tak jsou taky vesměs kladné. Domeček středového diferáku sice také nepasoval na Mipa plato, ale chvilkou hraní s pilníkem to nakonec dopadlo fajn. A co se týče těch poloos, tak mi také z jedné vypadla osička unašeče. Ale zalepil jsem to vteřiňákem a pro jistotu přétáhl tenkou páskou a bylo vše v pohodě 8)
Vterinak a paska jsou jedna moznost, druha je utahnout imbusem toho cerva, ktery osicku drzi :-) 3Racing poloosy tuhle moznost vubec nemaji.
Tam žádnej červík není ten je na unašeči kola ale na unašeči diferenciálu je jen osička která jde pouze zalepit
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.