1

Téma: Problém

Zdravím páni, naskytol sa mi jeden veľmi kuriózny problém: Mám regulátor X-ray XMC-180 a prijímač Jeti REX 5, a po pripojení serva do prvého štekru a regulátoru do druhého, funguje len servo a motor nejde. Keď ich však dám opačne, fungujú obidve, samozrejme potom motor ovládam volantom, takže to nejde...   Mohli by ste mi prosím poradiť?

2

Re: Problém

Zdravím páni, naskytol sa mi jeden veľmi kuriózny problém: Mám regulátor X-ray XMC-180 a prijímač Jeti REX 5, a po pripojení serva do prvého štekru a regulátoru do druhého, funguje len servo a motor nejde. Keď ich však dám opačne, fungujú obidve, samozrejme potom motor ovládam volantom, takže to nejde...   Mohli by ste mi prosím poradiť?

jojo taky se me to obevilo a jak jsem koupil novi regl tak ted to jede jak pomasle protoze ten stary origo xray jsem spalil lol  lol  lol ted jsem si poridil nosram

3

Fíha, takže myslíš, že je kaput?

4

to nerikam ale je lepsi si koupit za vcas novi me visel ten nosram nejak na 2500

5

Diky za pomoc.

6

to nerikam ale je lepsi si koupit za vcas novi me visel ten nosram nejak na 2500

mam tento a spletl jsem se v te cene sorry
xxxx

//Odkaz proti pravidlům. Salvatore

7

a na jakej typ xraye?

8

9

Nemyslel som auto, ale mam regler co asi vyraba x-ray, ma oznacenie XMC 180 a pouziva sa do 24-riek.