26

Re: HBX Racing Car

Hmm to asi jo no  wink
A nebo ještě jedna poslední možnost - Yokomo podvozek MR4 TC-SD Drift
Je to určený na drift ale snad by se s tím dalo jezdit i normálně.
Nevím jaké mají poměry diferenciálu a jak je to s tou svorností ale je to o 1000,- drašší a už to má víc vychytávek.
Ale je to YOKOMO tak nevim wink

27

sliboval jsem ze poreferuju o HBX modelu. model dorazil, ale bylo to zklamani. jednak vubec nekomunikovala vysilacka s prijmacem (zrejme vadnej krystal), cca 5 sroubu na podvozku melo uplne strhanou hlavu od accu sroubovaku, a nekolik plastovejch dilu melo sjetej zavit a protacelo se. obrovske vule ve vsem co se hybe. polepy na karoserii temer pruhledne, takze bila na cerne nebo zelene byla pruhledna. neujel jsem stim ani metr. zkratka domluvil jsem se s prodejcem na vraceni penez a poslal to zpet. (i kdyz prodejce prodava "nekvalitni" cinske vyrobky, cenim si velmi feroveho pristupu v obchodnim jednani).
v te dobe uz jsem ale byl pohlcen RC autama (zejmena po procteni zdejisho fora), takze jsem koupil podvozek yokomo a uz 14 dnu skladam, dokupuju dily, preskladavam a upravuju ho na rally.  :-)

28

Mam asi tri tydny Mutaga  od HPI s podvozkem E10. jsem zacatecnik v tomhle oboru taz mluvit o tom jak to jezdi nebudu protoze nemam zadne srovnani a hlavne zkusenosti.
KASTLE: vypada kvalitni polepy vypadaji dobre, okna jsou tez samolepky.Parkrat sem s autem narazil  v male rychlosti do steny jednou i do hrany u dveri telocvicny jen celni narazy , kastle se nestípe jen zustane lehce zdefotmovana coz neni temer videt.
PODVOZEK:vule vule vulevule.... po zjistení ze ramena prednich kol se vaklaji + - 1mm dopredu a dozadu zadni totez a ulozeni kol naboje maji take obovske vule asi 10 až 15 stupnu jsem byl rozcarovan. Zaklad tvori plastova vana podobne jako TT01 pastorek je kovovy 22 zubu, ozubene kolo kardanu je plastove ulozeno v plastovem domecku s kulickovymi lozisky. Kardan je dvojdilny plastovy, diferencialy jsou planetove velke ozubene kolo diferencialu hnane kardanem je kovove, poloosy jsou plastove s kovovymi koliky. "tlumice" ehm nejsou tlumice ale jen pruziny s vedenim.
RC: pracuje v pasmu 27MHz s amplitudovou modulaci (mensi odolnost vuci ruseni).moznost reversu plynu a smeru jizdy  trimovani plynu a smeru + moznostr nastaveni vychylek rizeni primo z vysilace.
mno a k prohozeni motoru na tourning a drift... po par dnech seznamovani se s rizenim jsem podle postupu , ktery jsem nasel nekde zde na foru, vyrobil ja tomu rikam driftovaci PETprotektory z pet lahve. co se tyce chovani modelu s motorem v zadu a v predu jde o posouvani teziste. s motorem vzadu se mi zad spise nedotacivy , hure se ridil smer v driftu, predek tolik nedrzel. S motorem ve predu je chovani dle meho nazoru prijemnejsi... jak rikam zkuseny jezdec  by se mnou treba nesouhlasil, jak rikam nemam srovnani a a zkusenosti proto nekritizuji ani nechvalim (protoze muj usudek je ovlivnen tim, ze jsem rad ze vubec neco mam tak se mi to libi). Proto nemuzu ani poradit co je lepsi jen sem chtel napsat co vim a snad to nekomu pomuze v rozhodovani. ja osobne zatim koupe nelituji PS: vysilac ma nalepku CE wink

29

ahoj s HBX mam dobrou zkusenost,na tento podvozek jsem dal jine servo a je to super,narozdil treba od TT01. Na rally je to skvelej podvozek. Muzu ho jen doporucit. Je to dost dobrej zaklad na jezdeni rally. A k tomu křehkému materialu ,není to pravda,jezdím s tím i ted v zime ,samozrejme jsem si udělal kryt, a narozdíl od kamarada s HPI a TT-01 jsem v klidu,ty celoplastaky krehnou a obcas rupnou. S HBX nemam problem. Preji pekny den

30

Zdravim ja mam HBX sice se moc neorientuju na Rally ale jsem s nim spokojen radsi vam nebudu ani popisovat co tomu predchazelo krome vymeny temer vsech dilu.dily z kyosha tam opravdu jdou big_smile presne z typu pure ten alpha 3..kdyz jsem to auto dostal poprve do ruky tak mi blbla vysilcka a po vypnuti abs to jezdilo normalne vysilacka ma dost slusny dosah ale futaba je futaba.misto toho zakl.motoru jsem tam dal MIG500turbo a jsem spokojeny. big_smile ale tech penez sad

31

jak se vyse pise tak musim rict ze prvni co mi prasklo tak vetsina dilu od rizeni.. roll

32

Vsadím se ,že dneska by si to už nekoupil viď? Za ty peníze prostě koupíš daleko daleko lepší model ne? smile

33

ja mel problem se servem,dal jsem digi power hd,je fakt super,jinak vysilacka slape super. A regl jsem dal z final monstra,orig sel do kytek mou vinou

34

zatim jsem jezdil i ve snehu a s dilama zadnej problem,tak uvidime smile

35

no kupoval jsem si to k 17ti nam,mam ho rok a od ty doby co sli ,,originalni,,dily do kšá tak si nemuzu stezovat je fakt ze me zlobila vysilacka treba v telocvicne normalne sem ujel 5m a zacao to cukat atd jak kdyby nemel signal---

36

posles mi fotky podvozku? hl zaveseni kol a prevodu? Dik ... taurillon@centrum.cz

37

prevody uz nevim jaky tam mam ale vim ze zakl bylo to velky kolo plastovy a malej pastorek ozvejkanej a kupoval jsem kov no poslu to az koncem tydne protoze ted nemam fotak

38

to bych byl rad kdybys ty prevody blejskl a poslal at vim cim se to da nahradit....a kolik to ma zubu asi nevis?

39

kluci tak to je kyosho PTA3 jako když bičem mrská. když to tak vidím, tak je tam rozdílné snad jen to plato podvozku

40

jo to je to máš pravdu,ale má to ALU plato,což je supr,nekroutí se ani nepraská

41

jasny no ale to plato je tezky jako svi*e,takze naky uhlikovy by se bodlo ale plast nikdy ja bych asi nemoh mit TT-01 :!:

42

vahově až tak moc těžší jak TT01 není a navíc je v základu rychlejší takže pohoda smile. A do budoucna uvažuju o odlehčení odvrtáním

43

no to odvrati by nemuselo bejt spatny ale dne chces ubirat??Jo a nevis kde bych sehnal kosti??pac je mam jen na zadku ve predu sem jednu ztratil takze ted mam 3WDcko:D

44

Na to odvrtani jeste kouknu a rozmerim si plato ,ale par vetsich otvoru ,treba pod baterkou to snese  lol

45

no ale to chce vrtat na obou stranach stejne..ne??a co ty kosti nevis??zkusim objednat ta PTA3 a uvidim..risk je zisk..snad teda:D

46

jsem ti psal,že máš kouknout na ty str a zavolat tomu borcovi,on prodava HBX a jezdi i zavody tak miva i nahradni dily....

47

momentalne na to nemam moc cas ale dneska mi prisel ten dil od kyoska to rizeni chces poslat fotky tech rosekanejch:D

48

budu rád za každou fotku,abych nabral informace dík  big_smile

49

prusvih zrada..ty ramena zataceni od PTA3sou kratsi:D kurv*

50

prusvih zrada..ty ramena zataceni od PTA3sou kratsi:D kurv*