1

Téma: Manuál na FG Marder 1/6

Zdravím. Prosím o pomoc, potřebuji manuál a návod na údržbu na FG Marder 1/6. Jsem začátečník a učím se pouze tady.......Děkuji.

2

Re: Manuál na FG Marder 1/6

zdravim ja ho mám ale ne v češtině,kdybys ho sehnal v češtině tak dej vědet. ale mužu ti poslat co mám chceš? big_smile

3

Díky. Doufám, že nám někdo pomůže, nebo tu alespoň shrne to nejduležitější a nejzákladnější. Určitě dám vědět v obou případech....
Jsou tam rozkreslený technický věci???

4

a co treba toto?

http://fg-cars.com/downloads.php

5

Super, díky moc. Ale snaha mít vše v češtině mne neopouští... big_smile

6

Přátelé, je někde ke stažení v našem rodném jazyce??? Našel jsem to jen v jiných jazycích-pro mne bohužel nepoužitelné :oops: . Rogi psal na stránkách SK fóra, že se stáhnout dá-jen nevím zda v češtině. Ale kdo koupil nového Mardera, tak by ho měl mít u auta a v češtině. Budu moc vděčný...

7

V českém návodě naní skoro nic. Udrzba na Mardra? dyt na tom nic neni, jen cistis, dolejvas benzin a kontrolujes a menis vzduchovej filtr. Na nem se skoro nic neudrzuje. Jestli mas nejakej konkretni dotaz tak se ptej.

Jinak asi pred tydnem sem si projizdel stary sestinarsky vlakna a nekde ke konci (jedno z prvnich vlaken) je udrzba mardra. Tak se tam mrkni.

8

Zdravím, nemá tady někdo ten Manuál, na Fg marder? A bud odpovezte na icq: 374-509-872 nebo kdo chce na forums tak muže..

9

AK  mas to v soukrome poste