1

Téma: Carson vs. FG ModellSport

Ahoj... Měl bych dotaz a potřeboval bych poradit. Chci si koupit model monster trucku 1:6 tak bych prosil o nějakou tu radu. Zaujal mě model od Carsonu Pick Up Truck viz. http://autanavysilacku.cz/index.php?a=kategorie&p=1&k=143&PHPSESSID=c7b3ab02f77fdf4b9a2b3f7b896b6ccf a nebo raději sáhnout po modelu od FG viz. http://www.shopy.cz/mipa/fg-modellsport/off-road-monster-truck/-/big-foot-hummer-h3/29016.html  Osobně bych radši FG ale raději se ptám, tak doufám že mi poradíte. Díky moc za odpovědi....  smile

2

Re: Carson vs. FG ModellSport

FG kvůli dostupnosti dílů a rozšířenosti

3

díky za odpověď...

4

S ohledem na to, že tu má autor threadu dva příspěvky hmouřím oko, ale příště bez milosti putuješ do komerce...
Přečti si pravidla!

5

Koukám že jsi z Varů,tuďíž můžeš na FG nakupovat díly v Chebskym klubu.
Mám dojem,že mají i svoji dráhu.

Axial, Vaterra, Kyosho, Tamiya, Asso.

6

díky za radu teprve s tím začínám a vybírám.... co by bylo asi tak nej

7

Oni existujou nějaký fóra přímo na 1:6,jestli se nemýlím.Zkus napsat do SZ uživateli ROGI a myslím že ti poradí.
Viděl jsem monstra v akci na dráze a bylo to takový neslaný nemastný,ikdyž vypadá moc hezky.
A ostatní buggy se mi nelíbí od pohledu.Takže já osobně bych bral tu novou BAJA BUGGY.Ale rozhodně bych nešel do Carsonu.
A ještě se podívej na HPI,mají pěknou a kvalitní 1:5.

Axial, Vaterra, Kyosho, Tamiya, Asso.

8

Jestli se rozhodujes mezi FG a Carson tak bych sel to FG. Uz jen kvuli zazemi v CR. I kdyz nejsem si tim jistej, ale dily jsou si dost podobne, ne li stejne. Ale ruku do ohne bych za to nedal. A osobne bych si vybral buggy. Kdyz by si chtel tak se v sobotu bude nejspis v Praze jezdit. Bejva nas tam od 4-10 sestin, tak by ses mohl prijet podivat a rozhodnout se. Ale je to az v Praze,no.

Jinak Baja od HPI je hezka, ale pozor, je to 1/5 a pokud by si chtel casem zkusit zavody tak te na ne nepustej. Nepatri do teto kategorie rozmerama. Bohuzel.

9

Ale dřív nebo později to povolí. Všude v zahraničí už to je jedna kategorie.

Ale jinak určitě buggy bo monstry jsou neohrabané narozdíl od buggy. Jezdíl jsem s obojím, a buggy je podle mě lepší.A když FG tak bych si pořídil Baju

10

taky bych si pořídil Baju lol

11

a co ten Marder? jak to jezdí? ten taky nemusí být špatnej ne? na začátek by to mohlo stačit aby se s tím člověk naučil...

12

Ty auta jezdí skoro stejně. Mardera si klidně kup-na začátek stačí-je poměrně "blbuvzdornej" a o levném provozu ani nemluvím.... Když s tím někde nebudeš mlátit často o zeď :-)

13

Marder je skoro to samé. Akorát BAJA je víc promakaná. Ale když bych si tedkom kupoval auto od FG tak Baju

14

Marder je skoro to samé. Akorát BAJA je víc promakaná. Ale když bych si tedkom kupoval auto od FG tak Baju

Můžeš mi napsat o co je Baja od FG promakanější než Marder??? Kromě kastle je to to samé!!!!

15

Může se ti to zdát jako blbost ale ten horní rám co tam je slouží aji zároven jako šasi a brání krouzení podvozku narozdíl od Mardera.

A ted postřehy od tatíka který se vtom vyzná víc než já v těhle věcech bo má skušenosti s auty 1:1

Baja má trošku jinak udělané přední zavěšení tlumičů a několik jiných drobností.