1

Téma: CC-01 by Maximo

brzy bude u mě na stole ležet cc-01 a začne se na něm pracovat.....mám v plánu úpravu zadního 4linku pro zvýšení průjezdu a zlepšení křížení, dopředu asi ramena z tl-01 i s c-huby....ještě přemýšlím jak to zpřevodovat pěkně do pomala a co dát za kolečka. Kdyby měl někdo nějaký nápad, sem s ním.......časem zdeš budou i fotky ze stavby

2

Re: CC-01 by Maximo

jelikož je málo místo v motorovym prostoru tak dej bud motor Truck puller 2 nebo od Integy asi tak 60T(u nás ho neseženeš) a gumy bych dal Mud slingery 1,9 a k tomu hliníkový ráfky (jsou dost drahý)

3

to jsou docela finančně náročný řešení...tomu bych se chtě pokud možno vyhnout.....myslel jsem přídavnou převodovku mezi motor a hlavní převodové kolo....něco takového už jsem viděl, ale bojím se že se tím dost zvedne těžiště.........a ráfky tam budou asi zatím od HPI stock a přemýšlím o gumách z f350........uvidíme

4

gumy z f350 jsou moc tvrdý,jsou dost pevný na high lifta a co teprve na cc-01 ... ale i gumy orig. z CC nejsou špatný.
a hlavně na tril uzavři oba dify a dej hodně silný servo,protože zavřením předního difu se ti zhorší zatáčení a proto to servo.Jinak alespon ten motor bys měl koupit, těžište se ti nezvedne a bude to ok,přídavná převodovka by tě taky nevyšla o mnoho levněji wink

5

o těch gumách jsem se taky zž dozvěděl...škoda :? dify samo zavřu oba dva..jinak by to nevyjelo skoro nic........no a ten motor???prolezl jsem celý scale4x4 a tam jsem našel jedno cc01 a tam právě týpek nacpal jednoduchou převodovku a nebyla ani moc složitá na výrobu.....jinak jetam spusta různých úprav zadního 4linku.... smile

6

jo a co se ti nezdá na ramenech,že je budeš měnit?

7

ramena z tl dovolí větší zdvih...a dají se dát i hliníkové

8

zkus postavit tu převodovku ,ale TRuck puller 2 to jistí  wink

9

Pěkný planetovky dělá MPJet....Jinak to bude na tomhle podvozku takovej lehounkej triálek co? big_smile

10

jo na ty mpjety mrknu....jinak proč myslíš že to bude lehkej trialek???viděl jsi někdy co umí cc01 po lehkejch úpravách? tongue

11

no tak on to bere oproti těm osmikolkám na který je zvyklý,ale ve svý kategorii a s dobrýma rukama s tím v klidu vyhraješ trial v plzenci

12

to je pravda oproti tomu to bude opravdu asi čajíček....ale myslím si že to něco zvládne smile

13

Když k tomu budou ňáký normální kola né žádný vobrovský tak to bude krásnej model do terénu

14

nene....žádnej bogfoot to nebude.......chtěl bych se co nejvíc držet real auta, něco v expediční úpravě......a na to budu taky potřebovat nějakou pěknou kastličku....nejlíp pickup smile

15

a co třeba kastli forda bronco,líbila by se?když tak napiš SZ já ti pošlu link kde se dá sehnat

16

Mě pošli taky pls smile

17

Pokud to bronco není z lexanu,tak mi prosim taky pošli link.Díky

Axial, Vaterra, Kyosho, Tamiya, Asso.

18

je z lexanu

19

no já bych taky chtěl spíš tvrdou kastli, s tou se dá líp pracovat.....o lexanovejch vím, těch se dá sehnat dost, ale těch tvrdej je pramálo sad

20

zkus se zeptat nákýho prodejce jetli by ti neprodal zvlášt kastli z Clodbustera kterej má kastli tvrdou...

21

no oni jsou ty "tvrdý kastle pěkně mastný  :cry: ....Já asi půjdu cestou lexanky a olaminuju jí teda jestli se z toho nezblázním  tongue

22

anebo je taky ještě jedna možnost a to koupit si hračku a z ní sundat kastli, dobrý ne?

23

mno desetina hračka se blbě shání, a když tak už je to nějaký pseudo rc a je dosti drahé....a můj finanční rozpočet by to neudejchal big_smile

24

no viz ta desetina mergla od nikko když vemu, že použiju jenom kasnu... roll

25

rrobertt -,,no oni jsou ty tvrdý kastle pěkně mastný  " To mi povídej kupoval jsem Hummra a cena nebyla přátelská a nejlepší na tom je že mi do teď  leží ve skříni a né a né se k ní dostat (chtěl jsem si udělat ,, leštěnku"s osvětlením)

Teď už jezdím jen na Volty a Ampéry.....