1

Téma: jaký elektromotor do buggy

jaky lepši motor mam koupit do 1:10 Kyosho Chadori 2wd . A podle čeho mam vybírat.

2

Re: jaký elektromotor do buggy

Záleží na kolik závitů máš regulátor. Ale čím míň závitů tím větší výkon.

3

Záleží na kolik závitů máš regulátor. Ale čím míň závitů tím větší výkon.

ja to těma zavitama nechapu. ja vim o tom regulátoru jen to že je na 60A

4

jaky lepši motor mam koupit do 1:10 Kyosho Chadori 2wd . A podle čeho mam vybírat.

omlouvam se že davam buggy do onroad ale puvodně jsem se chtěl zeptat i na TT-01

5

omlouvam se že davam buggy do onroad ale puvodně jsem se chtěl zeptat i na TT-01

Jestli máš originální regulátor TEU101BK, tak strop je motor s 21z. A na to je lepší ještě mu upravit chlazení, jinak vypíná. Takže kup nějakou plechovku, třeba Mig500

6

Jestli máš originální regulátor TEU101BK, tak strop je motor s 21z. A na to je lepší ještě mu upravit chlazení, jinak vypíná. Takže kup nějakou plechovku, třeba Mig500

ok

7

Na reg TEU bla bla bych MIG TR500 nedaval, reg se strasne hřeje a v lete se ti bude furt vypinat a mozna  i vyhoři, nekomu jede a někomu se s*re.Mam dojem ze MIG TR 500 ma 17nebo 18 zavitu a to je na ten reg až moc si myslim

Teď: E-revo Brushless 2200kv, 2x2S,2x3S LiPo - jedetovoejakcip
Bylo: TT-01,TL-01,X-ray T1, KX-One, FW-06, TeamLosi XXX-S Graphite+ 2x, Micro-T-xcelorin 10250kv, mini Inferno, Mini-Z, Funfactor, NitroBlast, truggy Kyosho ST-R 1/8, nějaké ty letadla a čluny a spousta dalšího...

8

Saturn HPI 20T urcite pojede : )

9

Hlasuju taky pro HPI saturn 20T podle mně nejlepší motor pro hobíky, topí mnohem méně než Mig nebo sport Tuned tamiya.

10

Na TEU-101BK mám MIGa (19 závitů), motor se hřeje přiměřeně a regl je v pohodě ale asi je to kus od kusu. Jezdím s baterií 4000mAh tak cca 20-25min. v kuse off-road. Občas auto zůstane viset. tak než ho nahodím chvilku stojí ale prostě régl drží.

Jinak na tu Buggy ti neporadím. Toť jen k tomu migu a origoš réglu TT-01