Re: Ford 350
Hmm tak to vypada že nedorazím :evil:
No uvidíme ráno.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 … 7 8 9 10 11 … 14 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Hmm tak to vypada že nedorazím :evil:
No uvidíme ráno.
Kdokoliv chcete jet, tak mi ráno volejte!!! Kdo nemá moje soukr číslo použije telefon co je na našem firemním webu...
Proč máme volat ?????
Může to být o kousek vedle. Ne přímo tam, kde bylo řečeno... Více zítra...
Jééé já myslel že bude nějakej Mipa gulášek
jinak teda doufám že to bude tam kde řekli, když už se nedá registrovat na to forum....... :cry:
Tak to nevyslo. Zena ma skoro 40 horecku tak jsem s ni musel na pohotovost. Dcera je nemocna uz od vanoc. Ach jo
Nic si z toho nedelej, s hiliftama jsme jeli stejnou trat jako ostatni a byla samozrejme postavena tak aby vyhovoala trial specialum, takze hilift se svejma 3.5kg vahy a vysokym tezistem delal furt kutululu....
navic nemaji v pravidlech povoleny vraceni auta na kola treba pomoci lanka nebo retezu, takze auto na boude=konec....
Myslim ze zacnu sepisovat naky vlastni Scale Trail riding pravidla jako maji amici Hiliftu je dost...
A prvnim pravidlem bude aby auto vypadalo jako auto, coz dneska z pritomnych trialaku splnila maximalne tatra (ta byla ovsem doslova luxusni).
Ano pro tentokrát to bylo takto, ale na obědě jsme se dohodli, že se pro HighLift (a případně jim podobné) udělá spešl sekce "Leštěnky" která nebude tak náročná. Takže klíd, příště to bude lepší...
No nazev "lestenky" me vylozene urazi
Spis bych volil "scale offroad" nebo "maketove offroad auta" nebo neco podobnyho...
protoze napriklad my sme si pak jeli spravit chut fo bohnic a myslim ze to co tam s tim bezne provadime rozhodne nidko s "lestenkou" delat nebude.
Takze ja bych byl pro spis nez nejak delat jednodussi trat, udelat ji meritkovou. Protoze ani upravenej 1:1 offroad nema zpravidla bocni naklon nebo vyjezdovej uhel vetsi jak 45 stupnu jak to bylo tady.
Chtelo by to najit lokalitu podobnou bohnicim, tam to vypada super a neni to tak nepatricny jakom kdyz se auto brodi listim velikosti ridice
Hodte sem par fotek at je na co se podivat
No nazev ...
Leštěnky je jen pracovní název! Asi se to bude jmenovat právě "Scale Off Road" nebo tak nějak. Ještě se to doladí. A koukali jsme na ještě jinou lokalitu, kde by to bylo super! Přiměřené kopce, skály, kořeny a žádné listí. Neboj se nic...
Hodte sem par fotek at je na co se podivat
No tak to bude asi dost problém. Někdo sice fotil, ale byl to někdo, kdo dřív odjel. Co jsme tam zůstali, tak nikdo nefotil... :-(
Tak pokud se doladi pravidla a teren, par zavodu bych se rad zucastnil. S bocnim naklonem a stoupanim mam sve zkusenosti Ja v tydnu zapracuju a o vikendu bude test uprav
No nazev ...
Leštěnky je jen pracovní název! Asi se to bude jmenovat právě "Scale Off Road" nebo tak nějak. Ještě se to doladí. A koukali jsme na ještě jinou lokalitu, kde by to bylo super! Přiměřené kopce, skály, kořeny a žádné listí. Neboj se nic...
Nebylo by od veci taky uporavit pro tudle kategorii pravidla v tom smeru, ze postaveni auta na kola, muze byt realizovano pomoci lana/retezu a jineho vozu atd... at je to real.
Dneska to bylo fajn, akorat me to prislo takovy dost strojeny....pohodovy pojezdeni si predstavuju trochu jinak. Mozna za tim je trochu moje vrozena nevrazivost proti zbytecnym pravidlum, ale sakra, nejsme na zadnym mistraku ne? A chapu ze se treba rekne ze dycky bude zapla jen jedna vysilacka coz je z duvodu ruseni, ale dyz si chci po skonceni dojet k autu s tim ze mam DSM a nikoho to rusit fakt nebude a stejne trvaji na vypnuti, tak me to smrdi prehnanym hranim si na dulezite...nechci nejak hanet ani pomlouvat, je to proste muj nazor, prijde me ze trialaci jsou takova uzavrena "elitni" skupina... Mozna se myslim, neznam je, ale vychazim z toho jak to vypadalo dneska a takovy mam z toho pocit.
Bohužel to vidím podobně,myslel jsem že to dnes bude dost na pohodu, zejména první napomenutí za mluvení mě fakt dostalo.
Tady je pár fotek z mizernýho starýho kompaktu.Mám i nějaká videa co vypadají líp,ale nejdříve je musím protlačit na net mým zdechlým připojením.V bohnicích to bylo bezva poježděníčko.
http://www.ukazto.com/?id=1422359&klic=RhrJwPYt&overall=1
Bohužel to vidím podobně,myslel jsem že to dnes bude dost na pohodu, zejména první napomenutí za mluvení mě fakt dostalo.
Jaký napomenutí??? :-)
Jinak gratulace!!!
Gratulace Jiřino super výkon na to že si s tím jezdil jen doma po dece
Salvatore: no kdosi se tam s někým bavil a dostal za to první napomenutí od rozhodčího ) při takovémto sranda závodu mi to přijde zbytečný.... ale co no,byli jsme tam jeb hosti )
Musím se taky přiznat,že jsem čekal spíš dobrý poježdění než řízenou zábavu.Na tom listí to evidentně nebylo pro nás.
Jirka má můj obdiv za první jízdu venku.
A Bohnice? Tam jsem si spravil chuť a hlavně se zasmál s kamarády.
A moje druhý místo (odzadu)!SUPR
Ale no tak hoši
Mám pár fotek.
Tatra byla opravdu stylová,no posuďte sami:
http://www.ukazto.com/?id=1423515&klic=uX1wY4Bg&overall=1
Tak videa stojej za stejnou vyliž pr........ ale tady zatím tatra
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/46340/Vsenory_30.12.2007_Tatra.wmv_6.91MB.html
Tatra super. I Vám to na trati slušelo. A ani se nedivím že jste padali na budku Ty kořeny, boční přejezdy a vysoké těžiště udělají své
kotrmelec Highlifta
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/88860/Vsenory_30.12.2007_Highlift___Snailer.wmv_3.75MB.html