26

Re: XRAY M18 Pro - jak jste spokojeni

Taky jezdim krabici a prekvapuje me ze po tech starsnech kotrmelcich a ranach neodeslo vubec nic. Mozna dam predni volnobezku ale nevim jakej to bude mit EFEKT. Poradite?

ja ji vyhodil kvuli jezdcum o kolo zpet (nic ve zlem, nekde se naucit jezdit musi :-) ) - nekdy je dost tezke odhadnout kam pojedou a preci jen se lepe manevruje bez ni.

Pokud ji tam das, tak vymen plastove kardany za kovove (predni), jinak ten  plastovy kardan ulomis

27

Hejkal....ja ji vyhodil kvuli jezdcum .........

OK diky za radu, zatim ji tam nedam, stejne jezdim jako kopyto...

28

nedalo mi to a zkusil jsem rozebrat micro... kratce a strucne - NIC, vse ok, zadne promackane unasece na diferaku, kardanech... takze po dvou zavodech se stridakem a asi 10-12 zavodech s jednosmernou regulaci, je to pohoda.

29

nedalo mi to a zkusil jsem rozebrat micro... kratce a strucne - NIC, vse ok, zadne promackane unasece na diferaku, kardanech... takze po dvou zavodech se stridakem a asi 10-12 zavodech s jednosmernou regulaci, je to pohoda.

Tak to je vážně příjemné zjištění. Já tu mám zatím jen starou M18 s šestičlánkem a běžnou třístovkou. Taky jsem zatím běžným provozem nic nezlikvidoval, teda mimo toho co jsem vyloženě urazil svojí chybou. :oops:

30

Mám dotaz na kohokoliv kdo používá stř.INLINE 380 Graupner jaký regl použít,nikde jsem nezjistil odběr motoru v zátěži.Chci ho použít do 18 PRO.Díkec za radu.

HB D4, Ansmann X4 Pro,  Mbx 6 Eco, Losi 22

31

naprosto, premyslim jeste o slabsim motoru (4500kv?).

hm, to jsou pro me dobre zpravy, mam objednany na vyzkouseni motor s kv 4700, pokud se nic nepo a pojede se 29. prostejov tak bych to tam uz testnul

32

naprosto, premyslim jeste o slabsim motoru (4500kv?).

hm, to jsou pro me dobre zpravy, mam objednany na vyzkouseni motor s kv 4700, pokud se nic nepo a pojede se 29. prostejov tak bych to tam uz testnul

29.? to je peklo, to uz je treti zavod na stejny termin :-)

33

mno, jsem spise skeptik ze se to doopravdy pojede..
nicmene hned 30. je zavod u nas, aspon to provetram na male technicke trati, coz me zajima o neco vic nez desitkova runway