1

Téma: Mazání pneu v závodech Mini Indoor Cup?

S dovolením (no spíš trochu bez) jsem to přesunul vážení, protože do jednou založeného fora nedodělám anketu...

Tak drobná změna. Přesun je tak debilně udělaný, že prostě nezbývá, než to udělat takto, jako další téma. Hlasovat jde jen 15 dní, takže pak to můžeme smáznout, diskuzi pěstujte v původním tématu.

2

Re: Mazání pneu v závodech Mini Indoor Cup?

anketa samozrejme dodelat lze - editaci prvniho prispevku smile

mazani bych klidne povolil

ale hlavne bych neco udelal s rovnosti tedy spiste nerovnosti koberce jelikoz ta auta na nem silene poskakujou

3

Aha, tak to s tím editováním prvního příspěvku mne nenapadlo. :-)

S nerovností koberce by to něco udělat chtělo, ale nevím co. Napříště je jasné, že se pořádně vyluxuje, ale nevím jak ho napnout. Budu se trochu opakovat, že podmínky mají všichni stejný.

Co mi spíš docela překvapuje, že do této chvíle hlasovalo 11 lidí, když ve výsledcích závodů je jich deset  8O  lol

4

no podminky maj sice stejny ale jet s mrnavym onroadem po zvlnenem povrchu neni zrovna idelani. to neni zrovna spravny pristup.

jo jasne dame do cesty skok - podminky maj vsichni stejny nebo treba hrebiky a furt to budou mit vsichni stejny.

5

S nerovností koberce by to něco udělat chtělo, ale nevím co. Napříště je jasné, že se pořádně vyluxuje, ale nevím jak ho napnout. Budu se trochu opakovat, že podmínky mají všichni stejný.

Měl bych jeden faktický návrh s ohledem na onroad - nešlo by ten koberec po okrajích přilepit páskou k podlaze? Co se mi dostkrát stalo (a nejen mě) je to, že když člověk sjede z koberce, tak pak často končí pod ním  sad  Může se reagovat, že to je problém toho, kdo sjede, ale je fakt, že někdy se člověk dostal mimo i třeba po lehké kolizi atd a to zajetí pod koberec pak následky banálního ťuknutí dost násobí...
Jinak co se týče toho hopsání, tak tady bych kupodivu řekl, že to je v jistém smyslu docela zábavné zpestření a zas tak moc mi to nevadí. Snad s jedinou výjimkou - u dlouhé protilehlé rovinky mě to párkrát hodilo přes trubku a pak je situace dost neřešitelná - buď jet v protisměru nebo se nějak složitě vracet, přes trubku se prostě dostat nejde... Ale na tohle asi žádné jednoduché řešení není.

6

no podminky maj sice stejny ale jet s mrnavym onroadem po zvlnenem povrchu neni zrovna idelani. to neni zrovna spravny pristup.

jo jasne dame do cesty skok - podminky maj vsichni stejny nebo treba hrebiky a furt to budou mit vsichni stejny.

Hele když si asi v půl druhý psal, že ses právě vzbudil, nebylo to moc brzo???

Tomashr: Jasně, že se pořádně vyluxuje a přilepí, dohlédnu na to...

Tím přilepením se to dá i částečně vypnout, ale obávám se, jestli to bude stačit... :-(

7

Hele když si asi v půl druhý psal, že ses právě vzbudil, nebylo to moc brzo???

a tady je videt pristup poradatele zavodu - mame drahu naprd vsak oni lidi stejne prijdou kdyz nemaj moc jinejch moznosti. prece nebudem investovat nedejboze do noveho koberce. (ktery se da sehnat za par supu ci zadarmo z vystavist.

tenky trubky co ani nejsou prilepeny ke kobercy a do drahy koukaji konce o ktere lidi lamou dily? no co maj lip jezdit.

nedodrzovani pravidel? (mazani) dyt oni to lidi rozchodej

zmena systemu finalovych jizd? (ano k lepsimu) ale co ji treba oznamit.

pri vraceni skoku po jizdach onroady byl jeden skok obzvlaste spatne dany na misto a dal se jedoduse objizdet a bylo mi organizatorem na miste receno kdyz sem na to prisel upozornit - " Copak ja si pamatuju jak byl. Tak ho dej spravne"

Za co je jako startovne kdyz ani organizator si NENI SCHOPEN ohlidat pripravenost trati.

8

wallot: Ty máš možnost sehnat koberec levně, či zadarmo?! To je dobře, že si něco neřekl! Můžeme s tím teda počítat?

Jo a doufám, že namalovat na něj trať je pro tebe taky brnkačka ne? Jen mi prozraď, budeš to dělat venku na mraze, nebo si dokážeš sehnat místnost o velikosti koberce, kde nikomu nebude vadit, že ta barva smrdí? (že ta místost potažmo nebude nic stát, je logický)

A poslední věc, můžu oznámit, že se pro příště neplatí startovný? Že měření, rozhodčího a pronájem tělocvičny zatáhneš, když v tom máš tak pěkně jasno?

9

.....

a muzes mi vysvetlit proc ja bych vam mel neco shanet? vy organizujete zavody ja ne. a kdybyste chteli jinej koberec tak se staci zeptat na foru a lide co maji zname na vystavistich se jiste ozvou.

trat by nemela bejt namalovana ale ohranicena poradnymi mantinely. na nasi drahu vysly trubky na neco okolo tisice korun a je postavena za 10 minut. na zavody rekneme by potrebovala par mist vylepsit za dalsich par set.

rozhodciho? kterej ani nehlida pravidla? nehlida prekazky na trati a nedokaze ji mit ani poradne pripravenou?

to je presne ono. ucastnik zavodu si stezuje na kvalitu (nekvalitu) zavodu a prvni co rekne organizator je " tak proc s tim neco neudelas"

10

koukám že jste se do diskuze pořádně opřely big_smile,ono není jednoduchý sehnat prostor ve kterém se dá i jenom lítat a to nepotřebuješ žádný koberce a měření a nahazovače  a já nevím co ještě,takže buďme rádi za každou dráhu ať je i hrbolatá a nedivme se potom lidem kteří po ní jezdí že si auto-gumy,upraví aby to fungovalo.A už úbec bych se neotíral o rozhodčí ono jich zas tolik není kteří jedou soukr .autem docela dost daleko aby závod splnoval regule.

HB D4, Ansmann X4 Pro,  Mbx 6 Eco, Losi 22

11

WALLOT: Takže mě dobře poslouchej, protože už mi pomaličku přechází trpělivost, takže naposledy...

Proč ty by si měl něco shánět? No protože si tady něco psal o tom, že není problém takový koberec sehnat. Že závody neorganizuješ je samozřejmě pravda, nicméně máš-li možnost, proč nepomůžeš? Nemusíš se bát, klub by ti samozřejmě nezůstal nic dlužen a je to jen otázka dohody. Klasicky si předvedl, že plkat umí každej, ale jakmile přijde na činy, tak padne klasická otázka "PROČ JÁÁÁ?"

A nakonec to úplně nejjedodušší. Jsou to sranda zimní závody. Nemusíš na ně jednoduše chodit. Nikdo tě ani neprosí ani nenutí...

12

WALLOT: Takže mě dobře poslouchej, protože už mi pomaličku přechází trpělivost, takže naposledy...

nechces radeji rovnou napsat ze z vlastni aktivity proste nic neudelate? tady je videt ze nejsi schopen snest konstruktivni kritiku a misto snahy neco vylepsit se budes radeji urputne branit.

A nakonec to úplně nejjedodušší. Jsou to sranda zimní závody. Nemusíš na ně jednoduše chodit. Nikdo tě ani neprosí ani nenutí...

jo najednou jsou to sranda zavody, ze se to nikde nepise. jak ubohe.

13

Wallot, Salvatore: nechcete se oba nadechnout a vyrikat si to po telefonu a vysledek nam pak jen sdelit? Prosiiiiiiiiiiiiiiiim

14

Kdyz sem pres Loopa sehnal tepich tak mi panove rikali ze kdyz budu opet chtit neni problem, takze?????

15

mravenec:a nedivme se potom lidem kteří po ní jezdí že si auto-gumy,upraví aby to fungovalo

Takze si usoudil ze draha je divna takze reseni je porusit pravidla a pak tvrdit ze v pravidlech nic o upravach gum nic neni napsano?? Tak to si u me pekne klesnul, uznavam ze jezdis dobre a vyhral by si i bez mazani ale tenhle argument je HUSTEJ!!! Skoda ze se to takhle skazilo

16

BELMONDO:promiň,ale přišel jsem si vyzkoušet auto.těžiště,pastorky,baterky-nemám jinou možnost a pokud to chci porovnat tak i namazat/ po dotazu pořadatele/.Teď už mám prostudovaný pravidla v sobotu jsem věř nebo ne neměl páru jak je to smazáním 18.Do teď jsem jezdil offroady a tam se o mazání nic nepíše.To kolikátý jsem dojel není důležité .Opakuji že potřebuju naladit káru a jedu pro zvědavost jak se to chová a ne pro body.Takže se ti jetě jednou omlouvám žen jsem se přišel svézt.Petr Pšondr

HB D4, Ansmann X4 Pro,  Mbx 6 Eco, Losi 22

17

Hele me se prece vubec omlouvat nemusis... Je to prece ciste tvoje vec. A zplest se muze kazdej. Jediny co me nastvalo a hlavne dost zklamalo byly ty reci kolem. Nejdriv tvrdis ze si se ptal a ze je to povoleny. Po dotazu poradatele se dozvidame ze je to presne receno" striktne zakazano". Jak sis vsiml nikdo ( a nebyl sem sam kdo na to poukazal ) protest nepodal, proste se cekalo ze aspon neco reknes. Pak si pro zmenu zacal povidat, ze si nekolikrat cetl pravidla na netu a ze to tam napsano neni. Ted zase pises ze si v sobotu nemel paru jak to s mazanim je. No a do tretice, mi na lavicce reknes, ze to tomu autu stejne v nicem nepomaha big_smile . Ve finale napises, ze se vlastne ostatni nemaj divit, kdyz je ten koberec tak hrbolatej. Kdyz uz te nekdo nachyta na svestkach tak to aspon tak neokecavej.

My ostatni mame jiste kazdej kde testovat big_smile  big_smile Ja treba jel poprve v zivote s onroudem minule a ted o vikendu podruhe.

A ironicke omluvy ze si se prisel svezt, si nech pro nekoho jineho. Proste me jen zklamaly ty mraky reci kolem ale podstata je stejna. Dle pravidel si nejel fer a hotovo i kdyz k tomu das milion pisnicek. sad

18

Mohl bych do toho samozřejmě zasáhnout a například Petrovi škrtnout nejlepší finálovou jízdu - nevím jestli by to něco řešilo, ale hlavně se mi do toho nechce, protože nikdo v podstatě ofiko neprotestoval. Nicméně s ohledem na zdejší anketu pravděpodobně se od příště bude mazat...

19

Závody se blíží a do teďka jsem se nedozvěděl konečný verdikt ohledně mazání... Tak jak to je?

20

Jelikož mne hlasování nepřesvědčilo, pravidla se NEUPRAVUJÍ a je tedy mazání nadále ZAKÁZÁNO

S tím rozdílem, že tentokrát si na to osobně dohlédnu a při prvním porušení se škrtá nejlepší jízda z aktuálních (rozjížďka, nebo finálová) a při druhém porušení je jezdec diskvalifikován.

21

Jelikož mne hlasování nepřesvědčilo, pravidla se NEUPRAVUJÍ

Jo, je skutečně velmi "nepřesvědčivé", jestliže hlasuje 18 lidí a alespoň jednoho závodu se zúčastnilo jen 10 (a o jednom vím zcela jistě, že nehlasoval), takže počítejme maximálně 9. Přijde mi to velmi silně jako o nás bez nás  sad

Respektuji to, ale je to nebojím se říct hloupé rozhodnutí, které dále sníží již tak nevalný zájem o tuto kategorii   sad

22

Jelikož mne hlasování nepřesvědčilo, pravidla se NEUPRAVUJÍ

Jo, je skutečně velmi "nepřesvědčivé", jestliže hlasuje 18 lidí a alespoň jednoho závodu se zúčastnilo jen 10 (a o jednom vím zcela jistě, že nehlasoval), takže počítejme maximálně 9. Přijde mi to velmi silně jako o nás bez nás  sad

Respektuji to, ale je to nebojím se říct hloupé rozhodnutí, které dále sníží již tak nevalný zájem o tuto kategorii   sad

hlasoval jsem treba ja a to ze dvou duvodu:
1/ nikde neni napsano, ze maji hlasovat pouze ti, kteri se zucastnili
2/ predpokladam, ze se nejakeho z nasledujicich zucastnim, tudiz mi neni vyvoj lhostejny

23

Jelikož mne hlasování nepřesvědčilo, pravidla se NEUPRAVUJÍ a je tedy mazání nadále ZAKÁZÁNO

....co dodat, měl jsem v úmyslu nějaký závod s cca dalšíma pěti lidma od nás na zkoušku absolvovat, ale po tomto verdiktu to nevidím moc růžově. Škoda pro osmnáctiny obecně, závod na odpovídající trati (jako u Vás) je správný směr, ale tohle mu moc nepomůže.  sad

24

Respektuji to, ale je to nebojím se říct hloupé rozhodnutí...

Takže zaprvé! Příště si rozmysli komu budeš říkat, že dělá hloupá rozhodnutí. Na to nějak nejsem stavěnej! Pravidla jsou nějak postavená a jsou pro všechny stejný! Jak mám asi z ankety poznat kdo a jak hlasuje? Prober se!

25

to tomashr"

Respektuji to, ale je to nebojím se říct hloupé rozhodnutí.......

Podle me je pitomost menit pravidla v pulce poharu. myslim ze by to nebylo fer vuci tem co ho zacly jezdit jelikoz jim proste tato pravidla vyhovuji. A uz vubec by mi neprislo v pohode kdyby se to menilo na popud par jedincu co mazaly i tam kde se to nesmi a pak jely pissnicku" jezis dyt ja ani necetl pravidla"

V horomericich se maze a vysledek byl ten ze ve finalovejch jizdach byla draha tak namazana ze se ofroud z mechovkama zacal prevracet skoro vsude. Takze by to asi nebylo ani fer vuci ofroudistum kteri v Mipe prevladaj. Ja osobne napsal Padremu ze pokud je na vyber sem proti mazani, podminky mame prece vsichni stejne a o tom to je.

Neco jineho by to asi bylo kdyby to byl jen onroud zavod.