1

Téma: Čelákovice 8/12 - Mini Offroad

Tak je po závodech, jako tradičně to bylo suprové a trať byla tentokrát úplně jiná a přibyl i jenen veliký skok který byl také výborný.
I přes veliké problémy s motorem a pak s pastorkem a poloosou sem dojel na 3. místě big_smile

2

Re: Čelákovice 8/12 - Mini Offroad

Trat byla super ale vubec se nelibila nekterym dilum na aute jelikoz proste musim skakat jak silenec smile. Horni rameno sem vymenil ale kulaky jsem nemel zadne takze po 3. rozjizdce konec.

3

Hoši nakonec dali na ten novej skok ještě ten další velkej a skákaly ny něm big_smile  fibik to tam natáčel takže bude asi nějaké videjko big_smile

4

Hoši nakonec dali na ten novej skok ještě ten další velkej a skákaly ny něm big_smile  fibik to tam natáčel takže bude asi nějaké videjko big_smile

jj videl jsem fotku. na tohlebych ja nemohl mel bych nutkani skocit nahoru na tu galerii smile

5

jj natáčel jsem to:) Trať byla postavená tak, že se mi nepodařilo projet kolo bez chyb :cry: Pak to dopadlo to moje konečné umístění.

To wallot: kdes to viděl? Já žádný odkaz jsem nenašel.

6

Ten nový skok tam byl faktycky super hrozně dobře se na něm skákalo, až na to jak sem na něj skočil křivě a napálil to přímo do země, a zničil sem motor sad ale naštěstí sem měl náhradní big_smile

Chudák migoušek měl sem ho rád Plačící nebo velmi smutný
Njn co se dá dělat tenhle tejden si musim dojet koupit novej

//Sloucen zbytecny double post. W

7

znicit motor pri padu? co se mu stalo?

Fibiku - to vis mam spiony s tajnema fotografiema

http://www.ukazto.com/img/1238463,08122007429.jpg

8

To sem ještě nezjistil ještě musím udělat rozbor, ale motor po pádu šel hrozně stuha bez pastorku sem snim rukou neotočil asi se ta kotva nějak zasekla zatim ještě nwm ale určitě až ho rozeberu tak napíšu wink

9

No já sem tam přišel a jak jsem zjistil, že tam půjčujou čipi který se zapojujou do přijímače, tak sem musel jit zas domu  sad , protože sem měl ještě originalní přijímač a ten má jen jeden vstup sad .

Asso B44.1, Asso B44, Asso B4, Asso T3, Traxxas Slash 2WD, LRP Shark, HB Cyclone TC, Mini Inferno
Sanwa M11, elektronika LRP

10

Tak dneska sem rozebral toho miga a přišel sem na to že osa v kotvě je ohnutá sad
No ale už mám novej teď ho jen zaběhnout big_smile

11

No dle me ten velkej skok neni na placky typu inferno ASo a spol. Elektry se v letu ost spatne ridi a to si myslim ze skakat umim. Kazdopadne predstava ze vstavam v sobotu v 6h tahnul se 50km a pak si auto nahazovat povetsinou sam, tak to me nebavi. Tentokrat organizaci davam za 5. 2WD kategorie nahazovace moc nepotrebovalo, panove jezdi fakt skvele, v me skupine vsak potreba byly kdyz s nama jezdi nadupani dablici co chyby skoro nedelaj, clovek se pak sanzi s nima aspon drzet krok a pak samozrejme chybuje. Po te co nikdo nekolikrat nebyl ochoten me auto octocit jsem musel jit sam a jine inferno me v plne rychlosti trefilo do kotniku. Za sebe teda rikam, ze se nahazovanim obtezovat priste vubec nebudu. big_smile  big_smile  big_smile

12

Zde je odkaz na slíbené video http://www.youtube.com/watch?v=rFWL_MMRcE4

13

Pěkný video, dík, je tam dobře vidět, jak mi to moc nejde smile

14

Mooooc pěkný big_smile

15

Hlavně mě moc nepřechvalte.... lol

16

Vždycky je to paráda!!! wink

17

pekne video, ale musím říct ze mate suprovou dráhu  8O hlavne se mi libí ten tankodrom z poklic lol

PS: dráha je pokazdé jiná?

18

Mě se na tom moc nelíbil ten velkej dlouhej skok, protože když sem na to věl křivě(směrem do prava)tak auto okakžitě spadlo z metrové výšky přímo na budku. Chci tím říct, že nebyl na pravé straně vůbec zabezpečenej...

Asso B44.1, Asso B44, Asso B4, Asso T3, Traxxas Slash 2WD, LRP Shark, HB Cyclone TC, Mini Inferno
Sanwa M11, elektronika LRP

19

trat znám i když je pokaždé jinak postavená ale skok je brutální 8O ,to Fibikovo video super,škoda že jsem nejel

HB D4, Ansmann X4 Pro,  Mbx 6 Eco, Losi 22