1

Téma: Rada - Nastaveni geometrie

Čusss potřebuju poradi jak mam udělat sbíhavost př. nápravy nebo i zadní když nemam žádní nářadí jako od HUDY nabo takový nějaký pravítka. pls poraďte. Dik moc.

//Dal jsem vlaknu inteligentnejsi nazev. Wallot

2

Re: Rada - Nastaveni geometrie

rovna deska, trojuhelnik s ryskou a uhlomer

3

a muzu se zeptat nač ta sbihavost? o drift je zajimam dlouho, ale todle sem se nikdy zjistit nepokusil  sad ... u yokom to chapu, ale proc treba u ABS?

4

to si to pletes s odklonama. ty je potreba mit u ABS na 0 aby se kola dotykala zeme cellou plochou kdezto u yokom se tim meni podil krouzku a gumy co se dotyka.

sbihavast ma na svedomi pretacivost/nedotacivost auta. standardne dozadu -3 a vepredu +1.5 stupne jakozto zaklad na drift. ikdyz s ABS mozn o kus mene vzadu ale zalezi na povrchu

5

diky moc, jsem zase o neco chytrejsi big_smile

6

Jo dik a wallote vzadu -3 to je jako odbíhavost???

7

to je sbihavost. negativni je smerem k autu. pozitivni od nej

8

JJ moc dik.A jak se to má sestavit na tu desku to pravítko s ůhelníkem???

9

Ja jezdil s Yokomem vse do 0, jen zadek -1 sbihavost. Ted s T2 musim teprv laborovat.

10

Tak sem to pořešil sem si objednal setup system a je to v klidu!!! lol  lol  lol 

Tady to je: http://img526.imageshack.us/img526/6658/d001cq7.jpg

A ne za 5 nebo 6 litrů od HUDY ale od PD model. Sice to neni taková značka ale to mi nevadí!

11

Kde a kolik?

12

Za neuvěřitelných 1699,- to je cena.

Přímo zde: ******************************

//Odkaz smazan. precti si pravidla. ostatni to je tak tezke po kouknuti na obrazek ktery sem Trix dal, zadat nazev firmy do Googlu? Ten vam to najde. Takze nebudte liny hledat. Wallot

13

Sry ze jsem linej, ale jsem tu pres mobil a skakat jinam a hledat se mi nechtelo. Priste se polepsim. Jinak dik za SZ

14

nemáte někdo naskenovaný ten papír kde se nastavují odklony atd ??? :oops: