Re: Ford 350
gema: na těch fotkách podvozku z blízka, působí hodně jako dospělej 8O
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 … 14 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
gema: na těch fotkách podvozku z blízka, působí hodně jako dospělej 8O
ještě se zeptám, stačí na ovládání 3 kanálová vysílačka?
staci, ale vicekanalova ti pak umozni ovladat lepe svetla a tak. dle me
bel: třetím kanálem jestli to dobře chápu ovládáš převodovku? nemám vůbec tucha, jak to funguje (převodovka na elektře)
no me lezi ford nekde pod stolem takze jeste nejsem kovanej, ale mam pocit ze to tak je, tretim kanalem radis. Idealni je pakovka, tam si nalepis sablonu kulisy na razeni a radis vlastne jako v aute. Helfira pouziva zase pistolovou, ale rikal ze stejne jezdi jen doma a skoro neradi....
To je pravda... více kanálů více adidas...
Ale mě se jezdit na páčkách tak příčí, že radši světla ovládám na autě a řadím jen jedna-dvě...
Na me vysilacce je je 3 kanal jen spinac a na razeni 1-2 staci, 3 je v terenu rychla a na asfaltu zase prevratis auto v zatacce. Svetla rozsvecim spolu s reglem a blikace blikaji stale. Brzdovky sviti pri brzdeni, ale i pri zpatecce. Tlumice jsem upravil, dal pruzinu z origo dovnitr a funguji lepe nez pred tim. SDI Trail doctor jsou minimalne o tridu lepsi nez origo. Jeste to protahnu nekde venku.
tak jezdit na páčkách, to si neumím představit - mám problémy i s volantovkou!!!
Jezdím jenom "na páčkách", je to je otázka zvyku a pro Forda mám připravenou 6-ti kanálovku plně obsazenou (a to nebudu moct přepínat potkávací a dálkové, jak jsem původně chtěl...). Tedy souhlasím čím víc kanálů, tím víc adidas.
Krásná kastle na High Lift.
Jo, ale sedi na cinskem podvozku a stoji 3k
Ahoj kluci.Chci se zeptat jak izolujete elektroniku proti vodě.Na YouTube jsem viděl že někteří jedinci potopí auto skoro až po střechu do vody.Zajímalo by mě co na to elektronika?Vím že dnes existuje vodě odolný regulátor,ale co na to baterka,motor,přijímač?Chci si pořídit taky F-350 a prohnat jí pořádně blátem,ale nemám zkušenosti s autama.Zatím jsem dělal jen letadla(7 let) ale F-350 mě dostala a musím jí mít.(teda až vysvětlím manželce že ta nová televize pod stromeček bude muset ještě chvíli počkat).Ještě mám jeden dotaz na"gema"-ten 4-link jsi si dělal sám,nebo se to dá koupit i jako kit? Díky.
To jako čím vícekanálova vysílačka tím více má funkcí ? Já se v tom nevyznám, měl jsem zatím jen jedno Rc auto, ale to bylo ze supermarketu a ovládačka měla jenom dvě páčky :?
Fazer: je to jednoduché, laciné a nápadů je na netu jako máku
Dobré forum je tohle http://www.scale4x4rc.org/forums/forumdisplay.php?f=57
Sevca: víc kanálů může ovládat více funkcí. S 3kanálem- 1 na řízení, 1 na regulátor, 1 na řazení.
S 5kanálem- 1,1,1, 1 na řízení zadních kol, 1 na ovládání světel.
Pokud máš vysílačku a přijímač na víc kanálů, víc si užiješ. Ale mě osobně stačí ty 3kanály
To GEMA: tys me normálně předbehl
Pěkné fotky na tamyia foru
Skoda zes nebyl taky, potreboval sem tak nekoho ze zastupcu 1.9kovyho meritka, vschni meli obri balony
njn. Příští víkend bych možná mohl v neděli
víte někdo jestli je nějaký rozdíl v podvozku mezi Fordem a Hiluxem? Pokud není (mě se zdá, že Hilux je trošku víc zvednutý), tak se dá na Hilux případně nasadit i kastle Fordu?
takže objednán Hilux.
Tak vitej do klubu
No akorát je teda blbý, že s náma nebudeš moc jezdit, páč mi jezdíme jenom Fordy... Che che... blbej joke!
Vítej a těším se, že nás bude víc, nebudeme se bát bohnického důchodce nic!
Kluci znáte tohle pořekadlo???....Fordem tam...a autobusem zpátky?? ....muhehééé ..je to jen Joke
Já to znám! Ale lepší je: "Ford je vždy v servisu o něco dříve!"
Taky dobrá hláška