1

Téma: benzínový motor - prehled vyrobcu

Dobrý den,
chci se zeptat jaké firmy vyrábí spalovací modely rc aut na benzín
(o FG modellsport vím).Chci si totiž koupit nějáký monster truck, ale nechce si mi do toho nalévat drahé modelářské palivo.
Díky za dopověď.

//upraven nazev. wallot

2

Re: benzínový motor - prehled vyrobcu

MCD dela hromadu modelu vcetne 4x4

3

Ale za šílený peníze a pozor!!! modely za ty ceny jsou bez motoru!!!
nevím jestli někdo kromě FG a MCD dělá monstra...o Carsonu ani nemluvím............

4

vlastne jeste HPI - Baja

a Duratrax - Firehammer buggy a monster

5

No Baja samozřejmě lol a na Duratrax jsm zapoměl big_smile Někde jsem viděl v prodeji nějakou buggy ....kopii márdra (nebyl to Carson) tak jsem se po ot popídi a našel i videjka ...no je to skopčený FG akorád mi připadá že to má přední ramena z onrouda FG -stejný tvar no a musí prohlásit že to prostě fungovalo dokonce i skoky předváděli a chvilku jsem si myslel,že stím jezdím já lol když točíme  doprovodné videjko k recenzím lol  páč já taky dělám CRASH testy testovaného model lol

6

Jo díky za odpoveď,
asi zůstanu  u FG modellsport jsou s cenou na tom nejlíp.
Nemáte někdo od nich auto?Chtěl bych vědět jak jsou na tom s kvalitou.
Konkrtně bych se chtěl zeptat na hummer H2 nemáte ho někdo rád bych se poptal jestli je kvalitní jestli stojí za to si ho kopuit.

7

víc srandy je s marderem  je poslušnější a svižnější ...monster je na těch velkejch kolech takovej uskákanej ja koza vlez si do threadu 1:6 tqam se dovíš více ....jen čti hochu nebo máš možnost soukromých zpráv atd. wink  big_smile

8

Ahoj mistr ja mam FG H2 monstra cca 1rok a zatial som s nim spokojny kvalita plastov je dobra no ja som uz vylamal jedno prevodove koleso pri skoku ale to bolo mojou nepozornostou. Treba si uvedomit ze je to velke auto
preto ak ked sa da nesetrit moc na elektronike neskôr ti to mozno usetri dost penazi. Tako to vidim z môjho pohladu.

9

Jaké FG si koupíš je asi jedno-kvalitou jsou na tom stejně. Spíš záleží, kde plániješ jezdit. Na dráhu spíše buggy a na volnej terén bigfoot(to se pak už liší jen kastlí) Konkretně u H2 mi dost vadilo, že při kotrmelcích(a těm se nevyhneš) dost praská zadní čast kastle.....

10

Radši bych teď už šel do mardera.Ta přestavba na monstery není ideální.

11

A co Harm a Horman. Ještě kyosho myslím

12

Pokud chceš kvalitní podvozek se 100% sehnání dílů bych volil FG!!

13

JJ FG je nejrozšířenější na závodch a aji u prodejců takže není problém s dílama.

FG Baja je úžasná

14

JJ, sice tam jsou melé detaile ale je tám pár věcí díky kterým je BAJA nejlepší podvozek na trhu

15

Už ty kola jsou lepší a dávaj se aji na Mardry. Další výhoda je ochraný rám který je nad karosérkou a nepraskne díky tomu kára když jde na střechu a slouží aji jako rám kvůli kroucení. I když se to nezdá, ale je to tak.
Kdybych si tedkom kupoval novou šestku tak si pořídím Baju bez debaty.