O Axialu jsem taky hodně uvažoval, ale i když to budu mít jen pro hobby ježdění, pořád mi vadí zvedání se na 3 kolech v těžkém terénu, způsobené centrální převodovkou s přenosem krouťáku na nápravy kardanem. Taky podle videa na zoutube jsem usoudil, že na slušné ježdění by to chtělo dost zatížit kola, protože model je auto je moc lehké a tak při výjezdech spíše poskakuje, než šplhá a v neposlední řadě vidím jako velký handycap to vysoko uložené plato pro baterku elektroniku.
Nakonec jsem se rozhodl, že se pokusím raději znásilnit múzy a z dostupného materiálu vyrobím crawlera s napodobeninou podvozku Stick, který mi učaroval svou jednoduchostí a při tom vynikajícími jízdními vlastnostmi. Finančne bych se mohl teoreticky pohybovat někde kolem ceny AX10 Scorpion včeně elektroniky, akorát výkon by měl být větší, stejně tak možnosti tunigu z oblasti super crawlerů (i když tam už jsou ceny dílů docela dost vysoké).
Omlouvám se, že dávám odkaz na obchod, ale mají tam o tomto podvozku asi nejvíce informací...
http://www.tcscrawlers.com/product.php?productid=16276&cat=103&page=2
Losi Mini-LST, HPI Wheely King (tube crawler), En Route Berg 2.2 (šel do světa), Losi Desert truck, Traxxas Revo (VXL), Axial SCX10 Trail Honcho, Losi Mini Desert Buggy, White Wolf (drift), Vaterra Twin Hammers, Vaterra Ascender (Blazer K5), Orlandoo Hunter Jeep a Pajero