26

Re: CO TOHLE?

Ja myslim ze vyhodou TT bude dostupnost dilu. HPI ma myslim moznost presunout motor na predni napravu.

27

no a co teda to TT-01D?? pořád se rozmejšlí jestli HPI micro rs4 drift nebo tohle tu TT-01D sad

Přemýšlíš o osmnáctině?

28

jj HPI Micro RS4 Drift

29

// Přemýšlíš o osmnáctině? //

JJ premyslim ,  aprave newim, co si myslis o 18kách??

30

no tak asi to koupim, je to v RTR na jednom shopu, za super cenu, a chci se zeptat jakej akupack ktomu? vybral jsem 3000NimH 7.2 V, ten by asi byl nejlepsi a jeste nakou rychlonabijecku wink

31

no tak asi to koupim, je to v RTR na jednom shopu, za super cenu, a chci se zeptat jakej akupack ktomu? vybral jsem 3000NimH 7.2 V, ten by asi byl nejlepsi a jeste nakou rychlonabijecku wink

Zas něco jinýho? Před tím to bylo MI a před Shark a před Minizilla a před kdo ví co... vidím to že za týden to zas změníš, protože všechno co bylo na 100% nekoupíš lol

32

big_smile  big_smile  big_smile  big_smile  TO FIDŽI :  a ty mě nes.. a zapni aspoň skype když ti nefachá icq wink

33

Zas něco jinýho? Před tím to bylo MI a před Shark a před Minizilla a před kdo ví co... vidím to že za týden to zas změníš, protože všechno co bylo na 100% nekoupíš lol

no a? řikal si, že je to snad moje rozhodnutí, a že mi do toho nebudeš kecta ne?!  lol

34

no a? řikal si, že je to snad moje rozhodnutí, a že mi do toho nebudeš kecta ne?!  lol

A kecám ti do toho? Nekecám, jenom nemůžu z toho jak ty 100% káry střídáš lol  lol

35

Jinak k tématu. TT neni nijakej gól a nějakou 1000ku do toho musíš dát, aby to nějak slušně jezdilo. Pak taky často praskaj bulkheady, jak plastový, tak hliníkový, protože je to naprosto debilně řešený. Jinak si kup radši stavebnici, protože ty RTR mají strašnej vysílač a dávájí do toho druhojakostní kastle. Takže když si to složíš z jednotlivejch částí, tak budou lepší a cena bude stejná.

36

a pack do toho staci inline 1600 Nicd, 7.2 V ?

37

a pack do toho staci inline 1600 Nicd, 7.2 V ?

Pokud ti stačí pár minut jízdy tak jo.

38

coz je kolik tak? 20 minut?

39

coz je kolik tak? 20 minut?

lol  lol  lol 10 a víc ani prd. Spíš i míň.

40

no a kdybych tam dal 3000NimH, tak mi shori motor ne?

41

no a kdybych tam dal 3000NimH, tak mi shori motor ne?

muhehehehehe lol  lol  lol

42

to je rozprava lol  lol  lol  xmod zase perlí lol  lol  lol bože chlape něco si o tom najdi a nastuduj protože tvoje dotazy stojej zato lol  lol  lol

43

Neshoří ti motor. Je to jako bys měl u spalovacího motoru objemnější nádrž.
Tuším, že je to fyzika šeté nebo sedmé třídy...

44

Neshoří ti motor. Je to jako bys měl u spalovacího motoru objemnější nádrž.
Tuším, že je to fyzika šeté nebo sedmé třídy...

Ne, to je o zdravém selském rozumu.

Jinak XMODE, nebo Jirko, jak chceš. Upozorňuju tě, že si tě asi brzo dám do ignoru na ICQ. Jen abys věděl. A jo a noha mě nenavedl, kdybys náhodou ho zas podezíral lol

45

Nejde to ani navést...sama ti cukne ruka....a je v ignoraci lol je to prostě pud lol ...dyť víš Fidži lol

46

Nejde to ani navést...sama ti cukne ruka....a je v ignoraci lol je to prostě pud lol ...dyť víš Fidži lol

Jasné :twisted:

47

nevite nekdo o kastli škoda felicie 1/10? nikde ji nemuzu najit. dik

48

felicia není. kdysi ji možná dělal airdesign ale pochybuju že už ji někdo má

49

felicia není. kdysi ji možná dělal airdesign ale pochybuju že už ji někdo má

felicii nikdy nikdo nedelal

50