Téma: VAZ 2101 MTX racing!?
Návod je v modeláři ůnor 1976... je tam ale jen plán na karoserii a popis s fotkami na podvozek tento plán vycházel ve specíálu modeláře a byl i v prodeji jako plán nemáte někdo tento plán potřebuji plán na podvozek...
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Návod je v modeláři ůnor 1976... je tam ale jen plán na karoserii a popis s fotkami na podvozek tento plán vycházel ve specíálu modeláře a byl i v prodeji jako plán nemáte někdo tento plán potřebuji plán na podvozek...
i na podvozek?! já mám jen 1:1 plán na karoserii nemohl by jsi mi to ofotit a poslat nebo tak něco?!
Podle tohoto plánku jsem měl postavený svůj první RC model auta. Originál plánek je velikosti A1 a obsahuje pohledy na sestavu podvozku, rozkreslené jednotlivé díly podvozku a "střihy" dílů karosérie, pro slepení z papíru a obsáhlý návod. Model je v měřítku 1:12.
Já osobně jsem tehdy karosérii lepil z kladívkové čtvrtky podlepené druhou kladívkovou čtvrtkou. Jelikož kreslení spár nevypadá na modelu dobře, tak jsem k zhotovení modelových spár použil takový malý fígl pro realistický vzhled. První karosérii mé rány při jízdách otestovaly a po té jsem zhotovil druhou, kterou jsem v určitých místech zesílil a pro povrchovou úpravu předpřipravil a barevně dokončil. Málo kdo, kdo model viděl, věřil, že karosérie je udělaná „papírovou“ technologií. Možná, že si na tuto mojí legendu vzpomene i PALO. Možná si vzpomene i na to, že jsem jednu karosérii předělal i na FIAT 131 Abarth Rallye a s tímto modelem jsem jezdil slalom. Měl jsem fotky, ale nevím kde se nyní momentálně nachází. Asi zůstaly v mém rodném hnízdě, tak až přejedu republiku napříč, tak se po nich podívám.
......Možná, že si na tuto mojí legendu vzpomene i PALO. Možná si vzpomene i na to, že jsem jednu karosérii předělal i na FIAT 131 Abarth Rallye a s tímto modelem jsem jezdil slalom......
Musím sa priznať, že si to už nepamätám :oops:. V slalome sme sa utkali, pokiaľ viem, len raz v HK. Ja som jazdil slalom s karosériou Peugeot 205, ale tá bola laminatová.
Musím sa priznať, že si to už nepamätám ....
Nebylo to v HK, ale na letišti areoklubu Terezín a to vícekrát. To je ale jedno, vždyť to bylo skoro již před 20 lety. Mrkni do SZ.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.