1

Téma: regulator Xray300R + Lipol

Zkoušeli jste už někdo použít Lipolky ve spojeni s regulátorem Xray? Bude s Lipolkama fungovat nebo se může vyskytnout problém?

2

Re: regulator Xray300R + Lipol

Kamoš používal Xray300R v M18MT s dvoučlánkem nějakých postarších Lipol - není moc důvod proč by to nemělo fungovat. Akorát regulátor inteligentně neurčí vybité baterky, takže když se člověk zapomene a jezdí co to dá, tak může baterku velkým podvybitím zničit.

3

Kamoš používal Xray300R v M18MT s dvoučlánkem nějakých postarších Lipol - není moc důvod proč by to nemělo fungovat. Akorát regulátor inteligentně neurčí vybité baterky, takže když se člověk zapomene a jezdí co to dá, tak může baterku velkým podvybitím zničit.

Dík.
Ptal jsem se pro jistotu, abych ho náhodou neodpálil. Někde jsem četl, že některé regulátory si s Lipolkama nerozumí. Na závodech jsou rozjížďky 5-8 minut, tak podvybití nehrozí.

4

Jo to bude v pohodě. Jen opravdu dávat pozor při normálním dlouhém ježdění, že jakmile auto jen trochu zeslábne, zastavit... Taky jsem to tak řešil u LRP Quantumu 2ky. Střídavá Mamba má ochranu.