Téma: TRAXXAS E-Revo
Vahadla :
P1-pro jaký koliv terén-skákání
P2-pro dráhu-hrbolaté boulovité tratě
P3-asfalt pevné tratě
LT- kua bashing-trial-crawling-max světlá vejška podvozku
K tomu ale odpovídající pružiny dle progrese
Barevné značení pružin podle tvrdosti
Oleje do tlumičů
Olej do diffů
Oleje do Diffů a Tlumičů
Pastorek / Spur : Modul 0.8
___________________________________________________________________________________
Pneu PROLINE
Tady je starší příspěvek od marek_k z 11. 06. 2014 , 21:40:46
Tak od prolinu som mal:
Trencher X
Shockwave
A stale mam:
Rock rage
Road rage
Badlands
Co som zistil je ze univerzalna guma neexustuje . Ked chce clovek jazdit po asfalte a chce aby sa to auto spravalo najlepsie ako sa da a zaroven nezodral gumy po par jazdach potrebuje road rage. Aka kolvek guma so vzorkou sa na ne nechyta gripom a hlavne stuple sa strasne rychlo zoderu.
Z tych dalsich 4 je s obrovskym naskokom najlepsia pneu na blbnutie Badlands, ma najlepsi grip, naprike tomu ze je najuzsia. Je lahucka, najmenej zatazuje motor, polosi a auto s nou najlepsie reaguje na plyn a najpresnejsie sa ovlada do zakrut. kedze ma najlepsi grip, auto sa s nou najmenej "smyka" pri brzdeni, resp v zakrutach.
Shockwave rychlo straca tu malu vzorku co ma na asfalte a oproti badlandom sa na hline, prachu, kamenoch, proste v terene o dost viac smyka. Tie ma velmi sklamali.
Ako prve som kupil Trencher X(v podsate big joe, masher su to iste len s inou vzorkou) s tym ze to budu univerzalne gumy, co aj trochu su, vydrzia v pohode aj na asfalte(na asfalte sa nederu tak rychlo ako badlandy, ale nedrzia ani nahodou tak ako road rage). Ale su tazke , postupom casu som si to len potvrdil , cim lahsia guma tym lespie pre auto a jeho handling.
Ako posledne som kupil Rock rage, co sa tyka vlastnosti spravaju sa ako trenher X ale su este vacsie(rovnaky rozmer gumy ako na summite). Su najvacsie a najmakie, take badlands maju vnutri natlacenu v podsate skoro rovnaky molitan takze su o dost tvrdsie. Rock rage maju bezkonkurencnu priechonost. Tam kde auto na rozbitej ceste v rychlosti s talonmi alebo badlandami "poskakuje" tak to velke a maksie rock rage odtlmia. Ale samozrejme ich velksot a makkost negativne ovpylvnuje jazdne vlastnosti.
Urcite kup disky s offestom, auto je potom sirsie a stabilnejsie. A co maju bsetky spolocne je ze roztrhat sa ti ich podari len naozaj vemi tazko.
Naposledy upravil: Lukidol (30. 06. 2016 21:58:37)