1

Téma: RC Tank 1:16

Dobrej.(promintě že sem to vložil sem ale tanky tady nikde nejsou..) Chtěl jsem se zeptat jestli má někdo rc tank : ****** je to german tiger..Kdyžtak sem napište klady a zápory.Chtěl bych jsi ho koupit tak at o něm něco vim.Dík wink  wink

//odkaz smazan. Wallot

2

Re: RC Tank 1:16

Jen tak dal. O tankach tu je prd a i me zajimaji postrehy.

3

někde na netu jsem myslim že o tomhle četl že je nic moc,špatné otáčení hlavně jelikož se neotočí kolem dokola,manuální regl
já bych to nebral :idea:

4

no taky co chceš za 2.500,- já bych řek že by to mohlo bejt dobrý..tak se ptám jestli to tady někdo nemá a má vlastní skušenosti... lol
A jak to myslíš s manual reglem?Inak vše by mělo bejt v poho ne?

5

za tu cenu bych to i zkusil big_smile  v podstate si zaplatíš "supr" 7-mi kanál, a pár plastíku, za zkoušku to urcite stojí.

6

hele řeknu vám to takhle je to sunt vyhodit je to rádo že to přejede hov.. a to jsem teprve uspodku jak psal Mr tim ta kabinka to je teprve něco nekdy se to zasekne a jindy se to cukavě točí nejhorší je když se ti tam sekne kulička nechci dělat reklamu ale u jr-models jesou lepší ale nešel bych do toho :?

7

Nevím jestli není proti pravidlům sem vložit odkaz. Tady si můžeš přečíst o podobném modelu http://www.offroad-rc.info/WordPress/?page_id=69

8

Víš Honza je bastlíř a on v modelech hledá trochu něco jiného než třeba ty nebo já.....

9

tak co se tyka ohledne tehle tanku jako hracka je to dobre jezdi to celkem dobre sem tam nakej teren to taky projede i pisek vpohode i kdyz se tam nesmi to same do kaluze sem tim jel no zatim nic nerezne vlasne rezne sroubek co drzi viko od baterky:-D a co se tice oprav no nam se urvalo uz jedno kolo tam se tam vlepilo vterinkou ono to tis to ne ma vliv stejne sou tam ty kola pro paradu aspon podle meho postrehu jo aperovani je dobre pak je superosvetlenistrelba je dost silna na to ze to je hracka tak ze vazne bacha na oci a i kour je dobrej bouzel u nas je to jedina moznost jak koupit tank v cesku teda pokud clovek nehce zaplatit majlant
tak ze za me vrele doporucuji je to skvela zabava za tu cenu
hlavne nekupujte tank od silveritu ale jen ten honkong prominte ale se silveritem mam desne spatne skusenosti

10

Myslím , že s dotazy na tank je lepší se obracet na forum tanků - doporučuju ................... http://www.mujtank.tym.cz/forum.html