1

Téma: Praskla tankovaci lahev

Nevim jak sem to dokazal ale praskla mi tank. flaska u hrdla, nemate nekdo zkusenost cim by to slo zalepit (zavarit) nebo jak to opravit?

2

Re: Praskla tankovaci lahev

Pokud jezdis do Phy klidne ti jednu dam

3

Me se stalo to samy a nic nezabiralo-az 320kc za novou:-))

4

nelepit koupit novou do 200 se vejdeš , lepší než experimentovat s lepením  smile  smile

5

No, to ste mi moc nepotesili, ne ze bych nemel na novou ale tadle je 14 dni stara tak to docela nasralo. Holt si dam pod stromecek novou a nebudu na ni tak mackat kdyz je zima  big_smile

6

Ja mam ultra mekou flasku, dobre saje a nukdy nepraskne

7

kdy ti praskla, pochybuju, že jsi jezdil v mrazáku, je to polyetylén  a ten by měl do nějakých -10 držet aniž by se to na něm nějak projevilo, pokud jsi ji koupil nedávno tak reklamovat a nenechat se odbýt, rozhodně to nelep je to nelepitelné, polyetylén jde jen svářet, což u láhve nepřipadá v úvahu,

8

Kluci, neblbněte, flaška je dneska pomalu za cenu obsahu, který vyliješ, když Ti praskne znovu lepená....  A podle mně ji ani pořádně neslepíš, protože je to jednak zvláštní matroš (nějakej polypro... něco... :-) ) a navíc to budeš odmašťovat, platit za lepidlo a ještě se nervovat,jestli to bude držet.... Hele, prostě to někdy praská, záleží jak se k ní chováš, jak je stará a taky na počasí (v chladu praskají i křídla u aut...)  wink

9

A ježíši tady už  se budou taky řešit tankovací lahve :?  no to mě pos...e 8O Mamíííííí ukradli mi dudlíííík

10

kdy ti praskla, pochybuju, že jsi jezdil v mrazáku, je to polyetylén  a ten by měl do nějakých -10 držet aniž by se to na něm nějak projevilo, pokud jsi ji koupil nedávno tak reklamovat a nenechat se odbýt, rozhodně to nelep je to nelepitelné, polyetylén jde jen svářet, což u láhve nepřipadá v úvahu,

Není lahev jako lahev - některé měly tendenci dost praskat - s kamarádem jsme koupili a praskly nám oběma, pak jsme koupili lahve od Hobao - nemůžu si je vynachválit, perfektní není ani moc měkká, ani tvrdá, zatím nepraskla (1 rok používání ). Bohužel už nevím, jaká značka těch flašek to byla ( ta co nám praskala ... ).

Takže ad. reklamace - zkus, jeslti ti ji nevymění právě za tu od Hobao .-) ... není drahá ( myslím že to bylo 160 ? ... ) a máme s ní jen dobré zkušenosti smile.

S pozdravem, Aleš.
Mugen Seiki  - MBX6 eco; Spektrum - DX3C; Savöx - 1267 MG; XERUN (2250 kV + 80 A)
Align - T-rex 550 E, Graupner HoTT MX-20

11

taky mám hobao, je z kvalitního materiálu, jen mi vadí, ten velkej průměr trubky

12

Taky mám hobao a spokojenost mam ji necelý rok a pořad je jak nová...
K tem prasklým lahvím: Taky sem mel nakou lahev vypadala dost slusne ale naplnil sem ji asi po treti a prásk sad takze mi teda moc nevydrřela myslím že to byla od GS-racingu...

13

Tu GS mám celou tuhle sezonu a není s ní jediný problém. Respektive jeden ano. Má uzávěr udělaný tak, aby si nikdy nevytrhl - což je hlavní problém všch lahví, nikoliv praskání, ale díky tomu jde opravdu blbě otevřít a dolít do ní zbytek z kanystru. Dokud se plní podtlakem není s ní problém.

14

ja mel hobao a taky mi praskla z niceho nic. koupil jsem si novou jeste mekci.

15

lol nebo se dá vzít trychtíř a nalejvat z kanystru lol  lol

ja v soucasnosti pouzivam lahev kterou nahodou koupil v laboratornich potrebach. Je asi do -25 a je urcena i pro kyseliny. Tudiz musi neco vydrzet a jsem spokojenej.

16

myslím si, že to praskání lahví není zaviněno materiálem, tvrdší materiál je dražší, ale vadou při výrobě a tomu se nevyhne žádný výrobce,