1

Téma: Robitronic Mantis 1/8 Truggy

Zdravím , zajímal by mě názor odborníků na tuto truggy http://www.robitronic.cz/

2

Re: Robitronic Mantis 1/8 Truggy

Nikdo nic.To nevadí já ji objednal a uvidíme .Budu informovat

3

no,tak Informuj,me by to totiz docela zajimalo

4

Přišla ve středu poštou a hned co jsem jí vybalil jsem byl překvapenej obřím monstrem.Dříve jsem měl maximálně on-road osminu.Foto je na Robitroniku to nebudu dávat, zatím zabíhám motor. Po pár jízdách zatím super.Ale to ukáže čas a hlavně  dopady snad na kola.
Jinak kompletně ložiska,parohy , vzpěry červený elox, plasty vypadají dobře a provedení také.Více info po větším ježdění.

5

konkretni otakza:
Jaksi jsem nenasel fotku zespoda
je tam moznost StartBoxu?

6

Ano je možnost, stačí dokoupit zadní kryt motoru místo tahovýho a je hotovo.Chystám se k tomuto kroku také . Nebaví mě stále tahat.I když chytá napoprvé.  Zatím

7

Zdravím chtěl jsem se zeptat kolik by měla být teplota u tohoto modelu? Díky moc za odpověď

8

Dnes při ježdění byla měřena teplota 106 s palivem 16%Hyper. Je to zatím asi sedmá nádrž ,takže byl ještě otevřenej.Nikde jsem se nedočetl kolik je  u AXIAL 28 teplota.Tak aspoň takhle.

9

A jeste bych se chtel zeptat jak je to u slozitosti naladěni motoru
jako jestli kdyz nekde pryjdes jezdit tak pul hodiny ti  trva nez to naladis a nebo jestli staci trosku pootocit(5 secund) a je hotovo
pac u kazdeho modelu a motoru to je jine

10

Příjdu napumpuju, napodruhé max. chytí a vrčí a vrčí.Zatím žádný problém

11

Když jsem jezdil ted v zimě bylo asi 5 stupnů tak s tím startováním je problém  lol ale jakmile chytne a zahřeje se, tak chytá na poprvé...  8)

12

před chvílí jsem se vrátil z ježdění.Dal jsem trojku svíčku  a dal jsem rotostart a super.Koupil jsem do toho AXIAL 28RR a karbon Vantage a je to šílený .Ještě není úplně zaběhnutý ,ale jeví se velice dobře.Spojku jsem dal Werks.

13

Ten lauf maji už 3 kámoši a jdu do něj na jaro taky.Je to strašnej rozdíl oproti sériovce.

Axial, Vaterra, Kyosho, Tamiya, Asso.

14

To máš pravdu.Ten motor jde úplně jinak, hlavně ten zvuk o vzhledu ani nemluvím.A jde krásně odspodu.Je to prostě lahůdka,jak pro oči tak pro uši.

15

Ahoj, dovolil bych si vzkřísit toto vlákno, už jen pro to, že mě zajímá je li tu ještě někdo kdo prohání tento model. Ale samozřejmě mám i konkrétnější dotazy:
Nejde mi nastavovat účinek brzd, přední víc atp., prostě to táhlo co spojuje páky má danou délku a hotovo. Pak jsem na netu našel foto nastavovací páky (zkusím ho sem vložit) a můj dotaz je: Dá se to koupit, jako náhradní dil jsem to nenašel, nebo jako tuning? Nemáte někdo nějakou ideu?
Diky Z
Foto:
[URL=http://img831.imageshack.us/i/89050920.jpg/][IMG=http://img831.imageshack.us/img831/3220/89050920.th.jpg][/IMG][/URL]