1

Téma: Mini-z monster venuje se mu vubec nekdo?

To me fakt mrzi sami on road a overland ale zadny monster truck. Tak se ptam kdo ho vlastni jestli se u nej dat vychytat neake veci a co byste doporucovali dokoupit a dal... Doufam ze nejsem sam.

2

Re: Mini-z monster venuje se mu vubec nekdo?

Já bych dal olejový tlumáky, oFEToval, dal Atomic Chilli Evolution motor, 2S lipolky...

Pak to lítá takhle http://video.atomicmods.com/Mini-Z_Monster_SM.wmv

3

krasa uplna krasa ale muzete mi nekdo popsat co to znamena oFETovat?  :oops:  a co k tomu budu potrebovat? :oops:

4

krasa uplna krasa ale muzete mi nekdo popsat co to znamena oFETovat?  :oops:  a co k tomu budu potrebovat? :oops:

Pájku a FETy...

5

tak to jo a pls nedal bys mi informaci kde je sehnat a co to zdokonaluje? predpokladam ze se to paji na servo. :oops:

6

tak to jo a pls nedal bys mi informaci kde je sehnat a co to zdokonaluje? predpokladam ze se to paji na servo. :oops:

Paji se to na tu hlavní desku co tam je a dovolujou ti dát silnější motor. Jinak u nás kde to sehnat nevim, vim akorát, kde v americe.

7

Vyměňují se tranzistory v elektronice určené na pohon motoru a případně se přidávají další. Není to ale tak jednoduchý jak se na první pohled zdá, je k tomu třeba určité znalosti a zkušenosti (také odpovídající vybavení), jinak se z toho zakouří a je po desce. Do USA za tím nemusíš, více přes SZ. wink

8

fajn diky moc. Tak se mi zda ze postupem casu budu vedet s cim a zakym chodit. big_smile

9

tak uz ho mam dva dny doma a je to naprosta suprovka ale potrebuju se vas na neco zeptat... Dneska se mi nalomilo zadni rameno(to co drzi odpruzeni) a tak sem se chtel zeptat jesli by mi nekdo nedal odkaz na e-shop kde bych si je moh koupit vylepsene. :oops: hledal sem kde se dalo.ale nikde nenasel nebo  jestli by nekdo mel na prodej tak rad odkoupim. :!:  :!:  :!:

10

*******************SMAZANO PRECTI SI PRAVIDLA

WALLOT

11

Tak dneska sem namontoval modre neonove svetlo no podvozek a vypada to pekne. ale rozhodl sem se ze tento prvni model bude muj reprezentacni na tom bude nejvic videt jak sem nadany.  wink

12

tak se ptam ja vás jestli jse věnujete mini-z monster truck tak odpovídám že já ale mám minimaulera

13

F 007 už se tomu nevěnuje jen tu chvilku bláznil a pak vše prodal....byl to pošuk s velkým P   lol   pak to tu smáznu