Téma: 1/36 Micro-Desert Truck
http://teamlosi.com/Products/Default.aspx?ProdID=LOSB0233
co na to říkáte....dalši mutace micro-t
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
http://teamlosi.com/Products/Default.aspx?ProdID=LOSB0233
co na to říkáte....dalši mutace micro-t
tak to je pěkné mám doma týden 2x micro baja. Tohle je přímo k sežrání. S tím Baja jsem spokojen, frčí to bezvadně a zdolá to větší překážky než 1:28 od Carsonu (Ford 150). Smkuje to na koberci i linu, skáče. Paráda. Jen pří výměně pastorku jsem zatlačil na hřídel motoru a vytlačil tak nezapřené víčko. Dal jsem to do kupy a jede se dál. Používám při řízení EXPO co tady postrádám. Jinak bezva hračička. Závidím všem kteří budou mít toho micro monstra. To je fakt lahůdka. Určitě bude ještě lepší než Baja. Už jen třeba díky těm kolům a většímu rozvoru a rozchodu. Pokusím se 1x baja (nerozbaleno) prodat a koupit toto.
vypadá to fakt moc zajímavě, ale pochybuju že se to k nám dováží
hezký moc hezký ale newim proč ale myslim že k nám se to nedostane :cry:
Asi malá reklama, za kterou stojí hlavní zásoupení Team Losi v ČR. Dle slov zastoupení Graunera není problém přivézt cokoliv co má Graupner na webu (Losiny tam jsou). Co vím od velkoobchodů, tak je problém že zástupci zahraničních firem nemají zájem prodávat jinam než "jednomu hlavnímu zástupci pro určitou oblast - ČR".
slibuji že si to příště po sobě přečtu ... :oops:
Micro-t desert truck mám doma je to fakt bobma věc. po koberci to lítá rychle je to skoro neuříditelný. Už jsme s tím jezdil i venku ale pořád to hrabe. Máte někdo nějaký poznatky o tom co vyměnit?? Nebo nějaký vady?? Mě se zatím nic nepodělalo. Jen bych doporučoval oložiskovat.
Máte někdo nějaký poznatky o tom co vyměnit?? Nebo nějaký vady??
Jedině, co jse uděla, že jsem zafixoval anténu. tzn. provrtal jsem díru do toho plast. krytu regl, kudy vede anténa, tak, aby tam prošlo normální brčko antény. Bez toho se ti anténa zlomí a pak jsou jen problémy. mě se včera urvala, ale pouze z plošného spoje, takže jsem ji přiletoval nazpátek.
Jinak jsem ještě podložil zadní tlumiče asi palivovou hadičkou.
jj dík.já se ted jdu pustit do osvětlení pak treba hodím fota.
jáá si ted setřim na toho micro monstříka ten je moc hustej.
tak sem ukutil světla zatím jen přední na zadní budu muset sehnat nějakej jinačí zdroj. no posudte samy. Omlouvím se za kvalitu foceno mobilem. až budou zadní tak vyfotím fotákem.
http://img.enter4u.eu/Obraz0004h6x.jpg
No to je bomba,nechtěl bys to spíš udělat na baterie auta?Takhle tam musíš sávat pořád nový baterie ne?
no ještě nevím to nějak pořeším.
má někdo zkušenost s nabíjením baterek do deset truck přes normální nabíječku?? ne přes tu originální?? možná by to bylo lepší.
je to lepší.
Jakou nabíječku máš na mysli?
Má tu nějakou , nabíjí 4,5 V , dala by se použít ?
Možná řikám blbost, pač o tom nic nevím
Obávám se , že máš na mysli adaptér.
Ten bych radši nepoužil.
Jde spíš o opravdickou "dospělou" modelářskou nabíječku jako je třeba Ultramat nebo Shark. Prostě něco s nastavitelným proudem a deltapeak detekcí. Tam jednoznačně ano, pro akumulátor je to jedině dobře, civilizovaný nabíjení mu prospěje.
Já jsem předělal origo nabíječ na napájení ze zásuvky, 12V adaptérem přez stabulizátor a chodí to dobře.
no myslím nějakou nabíječku jako je ultramat 10 nebo tak. nejsem Lama
Já netvrdím že jsi lama, já reagoval na tohle:
Jakou nabíječku máš na mysli?
Má tu nějakou , nabíjí 4,5 V , dala by se použít ?
Možná řikám blbost, pač o tom nic nevím
Jinak jestli umíte aspon trochu Aj tak jdete na microtforum.com a vyhledejte si nabíječky...maj tam daný 12VB stálý zdroje,napájený na +- anabíjej to přes tohle...sice se musí mít zdrou při ruce ale zase nemusíte tak dlouho čekat.
Cau všichni chtěl bych se zeptat jestli by se dala původní elektronika spálit jinou 2s LiPo než od losi mam namysli lipolky od atomicu dík
ono ji klidne muzes spalit i tou originalni.. ta puvodni baterie ma 4,8V a lipolka bude mit 7,4V a to bude asi zaber. ja mam nejakou neznackovou liionku z ebaye a zatim drzi (ted jsem na nabite nameril 8,10V), pouze kdyz jezdim dlouho, tak se prehreje moturek a auto nejede. elektronika je zatim v pohode. ale stejne budu delat diodovy omezovac.. je tu nekde odkaz..
Tak jsme si ve firmě udělali radost, když je ta finanční krize a není práce
Mno to ste si ve firmě udělali krásnou radost..:) a tE'd místo 8hodin pracování bude 8hodin ježdění..:D máte dost baterek..:D:D:D
Zdravím všechny autíčkáře,mám takovej malej dotaz na 1/36 Micro-Desert Truck.Dalo by se auto upravit na 4 AAA baterie?Absolutně se nevyznám v elektronice,tak mě zajímá jestli je to možné.Ještě mě zajímají rozměry té schránky na bateri.D x Š x V.Mám možnost si cokoli naprogramovat a vyrobit na CNCčku,takže i komplet upravené šasi pro ty AAA.Jde mi skutečně jen funkčnost elektroniky.Děkuji za odpovědi,popřípadě vaše další nápady a přopomínky.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.