Téma: Motorkari v Pha a okoli
Panove, kolik nas je v pha o okoli teda motorkaru? Nedame nekdy nake to pojezdenicko?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Panove, kolik nas je v pha o okoli teda motorkaru? Nedame nekdy nake to pojezdenicko?
Hrdě se hlásím - v kategorii 1:8!!!
Takze osminky uz mame vcetne Hynkovi, 2.
Taky bych se rad podival.Co takhle o vikendu na Strahove?
Jsem pro
Taky mam zalusk. Kdyz jsem videl jak s tim Pavel Holub jezdil v Celakovicich se stridakem po zadnim rikal jsem si tohle musim mit. Ale bez stridaku Jen co koupit, aby to moc nestalo a nebyla to jen hracka. Poradte
Jen co koupit, aby to moc nestalo a nebyla to jen hracka. Poradte
No je to jednoduchy. nabidka zas tak siroka neni, ja sel do elektry s vykonym motorem zasadni rozdil oproti nitru nevidim a muzu jezdit a trenovat pred barakem. Jdi do ducati 999R, kup hned zavodni mekke gumy. Predelej u sasi vysku prevrtanim a mas krasne pripravene moto pro zavody i hoby jezdeni. Nejvice se dozvis zde: http://www.offroad-rc.info/WordPress/?page_id=92 a nejvice ti toho povi, poradi a samozrejme i proda nejvhodnejsi veci, prave pan Holub z Celakovic. Rekl bych ze to je cesky GURU pro RC motorky
Prave jsem ten web prochazel. S GURU jsem se bavil na driftech a asi do toho pujdu. Je to celkem sranda pokoukani, ale jeste vetsi sranda bude to pekne sam odrit
Jo taky mam Ducati 1:5 EP. Rád někdy pojezdím.
Já bych taky jel...Mám Thundera pětku...paráda
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.