1

Téma: leo-x monster truck

máte někdo skušenosti s timhle modelem zajímalo by mě jak byste ho hodnotily
jaký má slabiny a jaký výhody big_smile

2

Re: leo-x monster truck

Výhody:

Super na blbnutí doma i venku, nežere tak moc baterky

Nevýhody:

Nutnost pořídit kul. ložiska pokud tam chceš mít výkonější motor

Jinak žádný výhrady, akorát ještě dodám že je to trošku neohrabaný a při jízdě nad 35km/h to podvozek prostě nezvládá kvůli pevnýmu zavěšení náprav....

3

Byl to taky nás první monster, žádné výhrady, ale jak napsal Spiritus, osadit ložiskama, tuning. motorem a popř. tlumičema, cena je pak někde jinde, ale vyplatí se. Máme ho od vánoc a jen jedna velká oprava, dcerka napálila v plný rychlosti do obrubníku (jsem jí naváděl) a přední kryt diferáku se nám rozlouknul jak oříšek. Jinak normálka pády s 1m a pohoda. Jednou za dlouhý čas se povolý, spíš obrousí pastorek na motoru a pak to nejede, ale jsou asi tři ruzné na výměnu.

4

pastorek na to pasuje kovovej z HPI mini RS4 nebo tak nejak se to menuje ten ma normalne cervika a je nesmrtelnej.

5

a kolik to pádí nebo (letí) big_smile chtěl bych to na takové domácí poježdění však víme ta rychlos tolik na ní nesejde jaký baterie tam dáváte jak dlouho tam vydržej :idea:

6

Paja.m taky si začal uvažovat o koupi?
zatim samé dobré věci wink

7

Kolik to jezdí přesně nevím, nemám odhad, ale měl jsem tam nejakou 300-ku a baterky 2500mAh vydrzely 90 minut, pak jsem dal nějakou tuningovou 300-ku, rychlost se rapidně zvýšila a ty samé baterky vydrží 40 minut.  roll

8

Tak tak, s origo motorem to jede tak 15km/h, ale pozor, nedavno se objevila verze do ktery davaj slabej motor "280ku" (cca 10km/h) a zaroven v tyhle slaby verzi je slabej regl kterej treba motor SPEED 300 6V nezvladne a regl schoří......
Ten dobrej standart origo motor co sem mel ma oznaceni 370 a podle toho take vybirejte, preci jenom je tam vykonejsi regl kerej zvladne 8A cili zvlada i vykonejsi motory a ten s tim tunig motorem (speed 300 6v) letel skoro 40km/h!!!!! - je dobry tam dat mensi pastorek aby to melo spis silu nez rychlost, u tohodle typu naprav je rychlost vcelku naprd...........ja sem tam dal pastorek z Mini-Z asi 9zubů.

ENJOY!!  wink

9

no asi si ho täky pořídim nemáte nějaký video na youtube.com je prd
hele já tam chi dát jen ložiska a ledky to je vše takže ten motor 280n mi tam bude stačit chci to hl do terénu do záhonků  wink mamince lol jen abyste se nelekly bydlim u řodičů :?
no a jinak jsem zjistil že se prodává i s NiMh a taky LiPol ale stojí 4300 :cry:  sad

10

jen se bojim těch neodpruženejch ramen jako zvlášt  :?

11

no asi si ho täky pořídim nemáte nějaký video na youtube.com je prd
hele já tam chi dát jen ložiska a ledky to je vše takže ten motor 280n mi tam bude stačit chci to hl do terénu do záhonků  wink mamince lol jen abyste se nelekly bydlim u řodičů :?
no a jinak jsem zjistil že se prodává i s NiMh a taky LiPol ale stojí 4300 :cry:  sad

Tak tomu sám nevěříš !!!
Hledej název Mini Monster a nebo Mini Leo-x

12

Ta verze s tou 280kou nepřejede ani hovno když to řeknu česky, je to fakt slabounký!!
Navíc proč kupovat slabší verzi když ta s tou 370kou stojí stejně a je 2x silnější!!!!

13

hele já bych chtěl tak za ty 3000,.ale s 370 motorem jem nenašel

14

Kolik to jezdí přesně nevím, nemám odhad, ale měl jsem tam nejakou 300-ku a baterky 2500mAh vydrzely 90 minut, pak jsem dal nějakou tuningovou 300-ku, rychlost se rapidně zvýšila a ty samé baterky vydrží 40 minut.  roll

Já to tady popletl!!!
měl jsem taky v základu 370-ku, ale lenivou a pak opět 370-ku, ale tu rychlejsí.

15

hele ale spiritus řikal že ta verze s 280 tak ten regulátor nevidrží 370ku motor a v sp si mi napsal že si ho koupil v jr-models a tam je právě s 280 jakto že tobě tam vydržel ten 370 a regulátoru se nic nestalo? nebo ty si ho vyměnil? :idea:

16

V předchozí zprávě jsem to opravil, jsem ten starej motor musel najít, abych se raději presvědčil, protože jsem si fakt neuvědomil, že i ta původní byla 370-ka, když ta nová opět 370-ka o tolik zvedla výkon. Ale koukal jsem po Netu a nikde jsem nenašel MiniMonstra (Leo-X) s tím to motorem, jen 280 a 300.  roll

17

hele ale spiritus řikal že ta verze s 280 tak ten regulátor nevidrží 370ku motor a v sp si mi napsal že si ho koupil v jr-models a tam je právě s 280 jakto že tobě tam vydržel ten 370 a regulátoru se nic nestalo? nebo ty si ho vyměnil? :idea:

Pozor, výrobce má pro motory svoje vlastní označení, čili 370 od A-techu je stejně velká jako ta 280 co dávaj do tý vošulený verze a oba mají stejnou velikost jako 300 od Graupnera..............

(také jsem tu vořezanou verzi koupil v JR-Models, a mám dojem že všude jinde by měla být snad ta silnější verze s motorem A-tech 370).... ale je potřeba si to pořádně prověřit a prohlídnout před koupí, prostě tam musí bejt napsáno 370.........  wink

18

no a když je to od a-techu a má tam 280 tak tam budu muset koupit 370? :idea:

19

no a když je to od a-techu a má tam 280 tak tam budu muset koupit 370? :idea:

No pokud chceš aby to mělo sílu na přejetí čehokoliv tak je silnější motor nutností......

20

hele jsou někde k dostání tuningové díly z alu?a kolik to pádí s tou 280 motorem?a  nechá se tam dát jinačí pastorek?

21

hele jsou někde k dostání tuningové díly z alu?a kolik to pádí s tou 280 motorem?a  nechá se tam dát jinačí pastorek?

s tim šit 280 motorem to jede asi 10km/h a je to sladbý že ani když se rozjedeš nepřejedeš ani pantofli.... :x

jo a tuning díly třeba tady
http://www.rcmart.com/catalog/default.php?cPath=144_598_684&osCsid=c2cce9e5751dfcda6ccf87cd6634cef9

22

tak je objednáno a i s tim 370 motorem těšim se jak malej a už nabíjim byterky tak vám písnu až dorazí wink

23

Tak to je super  wink určitě tě Miník potěší, neměj obavy, je s nim fakt sranda  wink

24

hele nevim ale nějak se to zdrželo LEO ještě nepřišEL jednu věc bych chtěl ještě vědět nechá se s nim točit na místě jako myslim tAK TROCHU DRIFTOVAT JE TO MEZI 30-33VTEŘINOU VIDEA TAK NĚJAK TAKHLE http://youtube.com/watch?v=Rnyz82Q3sYo
roll

25

Když se chce, jde všechno, venku to dcerka děla běžně. Na koberci jsem oblepil kola pruhlednou páskou a to byl taky mazec! :-D wink