1

Téma: Startbox >> Ultramat 14

Ahoj, vy , kdo máte Ultramatku 14 mám na vás dotaz, a to jestli může nabíjet 12V gelovou baterku ve startboxu. dík

2

Re: Startbox >> Ultramat 14

Jak to myslíš ? Jako nechat ji ve startboxu můžeš .-) ... nebo máš na mysli skrz startbox  ... to pak moc nechápu ... ). Gelovka se nabíjí na napětí a nabíjí se malým proudem, takže těžko se stane něco co je obvyklé u lipolek (velký táboráček), takže to bych byl v klidu, pokud použiješ odpovídající proud a program smile.

S pozdravem, Aleš.
Mugen Seiki  - MBX6 eco; Spektrum - DX3C; Savöx - 1267 MG; XERUN (2250 kV + 80 A)
Align - T-rex 550 E, Graupner HoTT MX-20

3

Mozna narazi na to, ze na Ultramat14 neni ten program jaksi k nalezeni :-(

Ja ho teda nenasel. K dispozici je jen: NiXX, Li-ion, Li-pol. O olovu ani slovo.

4

No tak nějak,jinak mám udělaný výstupy na banánky ze startboxu, doteď jsem to nabíjel přes ně nabíječkou na autobaterie při vypnutém startboxu, jenže o tu nabíječku jsem přišel.Takže mi zbývá pouze U14....

5

áha, tak jestli nemá program = nelze nabíjet, kup si jinou s programem nebo pokud nechceš, tak si kup jen takovou tu nabíječku "adaptér" za pár stovek na PB baterie .-).

S pozdravem, Aleš.
Mugen Seiki  - MBX6 eco; Spektrum - DX3C; Savöx - 1267 MG; XERUN (2250 kV + 80 A)
Align - T-rex 550 E, Graupner HoTT MX-20