Téma: LSD versus SILIKONOVÝ OLEJ - DIFRÁKY
Jaký máte názor na používání LSD v diferácích místo silikonového oleje?
Konkrétně se mi jedná o diferáky na MP 7.5 Kanai II - tedy diferáky, kde jsou použítá kovová futra.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Jaký máte názor na používání LSD v diferácích místo silikonového oleje?
Konkrétně se mi jedná o diferáky na MP 7.5 Kanai II - tedy diferáky, kde jsou použítá kovová futra.
z LSD se spatne zataci..............
z LSD se spatne zataci..............
To mi právě nepřijde, spíš mi zajímá, zda silion v LSD diferáku nebude dělat problém.
Dostal jsem doporučení, že do LSD diferáku jedině LSD - silikon to prý nezvládá - tak nevím.
Mám tam LSD a výsledek mi přijde stejný.
Díky
JB
Kdyz jsem jezdil v zime v kryte hale na technicke trati, same zatacky same skoky, tak se to chovalo jako kdyby jsi mel zaplou uzaverku diff.
Kdyz jsem dal normalni dif se silikonem 4000 tak byl obrovsky rozdil. Od te doby jsem LSD nezkousel, mozna dlouhe a rychle trate to prospiva. Nevim....
Kdyz jsem jezdil v zime v kryte hale na technicke trati, same zatacky same skoky, tak se to chovalo jako kdyby jsi mel zaplou uzaverku diff.
Kdyz jsem dal normalni dif se silikonem 4000 tak byl obrovsky rozdil. Od te doby jsem LSD nezkousel, mozna dlouhe a rychle trate to prospiva. Nevim....
Dík, přesto se mi pořád nějak nedostává odpovědi, zda do diferáků, který mají kovový futra, patří JEN LSD, nebo snesou i normální silikonový olej o odpovídající hustotě.
Tuším, že LSD oleje jsou asi jedné vi(y)skozity a nebo se liší barvou.
Díky
J.
To jsi nejsem jisty, ale myslim ze LSD je jenom cerveny a voni jak vyjety prevodovy olej PP. Taky si myslim ze jine oleje bys tam pouzivat nemel.
A jeste jsem zapomel dodat ze z LSD sjedes pneu na predu jednou tolik rychleji !!
Díky, přeci jen tam zkusím klasickej silikon, snad je nez..rvim.
J.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.