Téma: karoserie - umytí barvy
Pánové opět prosím o radu, dá se z lexanový karoserie sundat barva, aniž bych jí naleptal?? Nemám odvahu použít standartní ředidlo.
A jak se dá nejlépe vystřihnout???
Díky moc
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Pánové opět prosím o radu, dá se z lexanový karoserie sundat barva, aniž bych jí naleptal?? Nemám odvahu použít standartní ředidlo.
Díky moc
Díky moc
s tou jedine oloupat, redidlo ne, takhle jsem to pred x lety zkusil a upadla mi bocnice na kartli pro dvanactinu :-)
Vystrihnout: pouzivam tamiya nuzky na lexan ( melli je i v hobbyteamu), na kola pouzivam sablonu, ktera je o 3 mm vetsi nez prumer kola.
dirky si naznacuji podle super pomucky... jsou to v podstate bodce nasunute na sloupky karoserie.. okud najdu link, poslu
dirky si naznacuji podle super pomucky... jsou to v podstate bodce nasunute na sloupky karoserie.. okud najdu link, poslu
tady
TRI30003 "No Brainer" Body Post Markers Body Mounting post caps for all scales - these are the ticket for mounting on-road bodies after they are painted. Sharp point on each cap let you line up the body where you want the "dimple" the body to mark where to make the hole. $9.99
tady
TRI30003 "No Brainer" Body Post Markers Body Mounting post caps for all scales - these are the ticket for mounting on-road bodies after they are painted. Sharp point on each cap let you line up the body where you want the "dimple" the body to mark where to make the hole. $9.99
odkaz by nebyl?
odkaz by nebyl?
kdyby byl, tak ho sem dam... je to na strankach http://www.teamtrinity.com/accessories/trinityaccy.asp
Mám jeden dotaz. Jakou používáte krycí pásku a folii při stříkání. Dík
Ja pouzivam na kryti malirskou pasku, a nebo pokud jde o neco sloziteho tak samolepici tapetu lesklou ... spis takova reklamni ....
Mám jeden dotaz. Jakou používáte krycí pásku a folii při stříkání. Dík
na okna original maskovaci samolepky od vyrobce (pokud jsou), na zbytek krepovou papirovou pasku z papirnictvi
doporucuju klasikou pasku ktera se pouziva na strikani aut, (nekdy oznacovana jako malirska)pokud na ni nejde dlouho slunce jde velice dobre sundat, ale dobre drzi,
pokud je nova tak ma i slusne hrany,
doporucuju tu co je vevnitr zluta s cervenym pruhem a napis NAR italy
ostatni malo lepi, prodava se v nekolika sirich tusim od 1cm do 6cm
cena kolem 60,-
mohu potvrdit 10 let praxe,
jinou uz nekupuju
Ještě jeden dotaz. Dá se lepit lexan a čím?
Jinak složitější vystřihovánky děláme z klasické folie na reklamy, polepy aut apod. Cena 50,- Kč /m šířky 50 cm, dobře se s ní dělá. perfektně drží, nepodtéká a dobře se pak stahuje. Na oblouky doporučuji taky nůžky Tamiya a na rovné hrany cokoliv malého od Fiskars.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.