1

Téma: Dotaz i pomoct

Mám dotaz,mezi RC modely jsem se začal zajímat až posledních 2 mněsíce,chci nějaký RC model,mám už vybrané dva,ale nemůžu se rozhodnout prosím pomocte:zde 1.: http://www.conrad.cz/rc-model-tamiya-citroen-xsara-wrc04-110-rtr+dp102914/
zde 2.:(nemám link je to od známeho)
PODVOZEK:
Závodní schassi CARISMA M-40S  1:10
Speciální konstrukce podvozku z vysoce odolného ztuženého plastu,
umožnila extrémně nízké uložení těžiště vozu.
Kola pohání již v základním vybavení silný 540 elektromotor s kardanem,
vedený středem vozu, přes kuželové diferenciály, na všechny kola.
Samozřejmostí je nastavitelnost geometrie kol, olejové tlumiče
a kvalitní slick-pneu.
K výbavě podvozku náleží i CARISMA elektronický regulátor.
Rychlost 30km/hod.
Stopa 159mm, rozteč kol 260mm, hmotnost 1550g.

1600,-

KASTLE:
CARISMA M-B SLR McLaren 1:10
rozteč kol 260, šířka 185
Možnost osadit reflektory LED diodami!

650,-
------------------------
2250,- + 138,- postovne

2

Re: Dotaz i pomoct

prominte ja se spletl a napsal do spatneho temata :oops: ma to byt v Začínáme s RC auty

3

prominte ja se spletl a napsal do spatneho temata :oops: ma to byt v Začínáme s RC auty

Asi ani nie Začínáme s RC auty ale skôr začíname s hračkami, lebotake modely ze 1600.- neviem kde si vyhrabal, To možes rovno zajsť do supermarketu.

Radšej by si si mohol niečo došetriť lebo takáto hračka by ťa veľmi rýchlo prešla.

Alebo sa treba porozhliadnuť to model bazare, kde najseš slušné modely aj za 3000.-

Takže ako :?:

4

Tak na takovyhle "model" zapomen, mel jsem neco podobneho od firmy Nikko, shodou okolnosti taky Citroën. Stalo me to 2.000 a po mesici a pul jsem to reklamoval, protoze dosah RC soupravy byl asi 11 metru. Nastesti to byli hrozni smudlici a nestihli to vyridit do mesice, takze mi vratili penize a ja mohl z dosetrenych penez koupit neco poradnyho.

Proste tohle NE :!:

5

ok dám na radu zkušených a nastřádám nějak víc pěnez 8)

6

Asi ani nie Začínáme s RC auty ale skôr začíname s hračkami, lebotake modely ze 1600.- neviem kde si vyhrabal, To možes rovno zajsť do supermarketu.

Radšej by si si mohol niečo došetriť lebo takáto hračka by ťa veľmi rýchlo prešla.

Alebo sa treba porozhliadnuť to model bazare, kde najseš slušné modely aj za 3000.-

Takže ako :?:

uz jsem nasel za 2900,- je to Tamiya TT-01,cetl jsem ze je to dobry model(podvozek)zde jsem si vybral http://www.reichard.cz/eshop/product_info.php?cPath=39_49&products_id=2514&osCsid=6c6503c82ba8fb1bcace913278eb6618 jestli to nekdo mate tak pls napiste zkusnosti a jedna otazka chtel bych s tim jezdit na silnici ale i na terenu,musi byt nejaka uprava nebo staci tak jak ten podvozek nastaven

7

Jestli koupiš TT-01 v základu tak tam nic nejde nastavovat jedině upravovat wink

Teď: E-revo Brushless 2200kv, 2x2S,2x3S LiPo - jedetovoejakcip
Bylo: TT-01,TL-01,X-ray T1, KX-One, FW-06, TeamLosi XXX-S Graphite+ 2x, Micro-T-xcelorin 10250kv, mini Inferno, Mini-Z, Funfactor, NitroBlast, truggy Kyosho ST-R 1/8, nějaké ty letadla a čluny a spousta dalšího...

8

tt je idealní na začatek daš do něj miga a budeš maximalně spokojenej.Kamarad s nim dokonce zavodil wink

9

ja s tt taky zacinal a uplne to vystacovalo ale za mesic me to s ni prestalo bavit

Bylo: TT-01,TL-01,X-ray T1, KX-One, FW-06, TeamLosi XXX-S Graphite+ 2x, Micro-T-xcelorin 10250kv, mini Inferno, Mini-Z, Funfactor, NitroBlast, truggy Kyosho ST-R 1/8, nějaké ty letadla a čluny a spousta dalšího...

10

No zaleží jak chceš jezdit ale samotneho by mne to taky prestalo bavít jen tak pred barakem :?

11

Pokud si dobře vzpomínám je TT takřka identický s Puretenem 3, že?

Tak to je do začátku jisto jistě dobrá volba. Jel jsem s puríkem drifty, rallye a teď vypadá takhle: http://www.ukazto.com/?img=trial_pureten_1010.jpg

12

pěkné, to už jsem tu někde viděl lol