Téma: převody
Zdravím, mám takový problém u madra, po 10minutách jízdy mám odrbaný kolo to plastový (46z) na spojce mám kovový, neví někdo kde je chyba? Unašeč mám dural a gumičky nové.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zdravím, mám takový problém u madra, po 10minutách jízdy mám odrbaný kolo to plastový (46z) na spojce mám kovový, neví někdo kde je chyba? Unašeč mám dural a gumičky nové.
tipnul bych to na malou vuli mezi zubama
vůle tam je, a asi větší než má být, ale nevím jak jí zmenšit
No ja měl vždy osekanou jen jednu stranu - vnější - vyřešil jsem to, že jsem unašeč toho plastovýho kola koupil otočenej v duralu a vlastně položil blíž k motoru a dnes mám pokoj. (pišeš o unašeči - máš na mysly to samé co já píšu?)
Tam to seřídit nejde, možná to může dělat spojka že škube, pokud je tam velká vůle mezi kolama může to bejt ložisko a nebo špatnej odlitek to si myslím já nevím.
Tam to seřídit nejde, možná to může dělat spojka že škube, pokud je tam velká vůle mezi kolama může to bejt ložisko a nebo špatnej odlitek to si myslím já nevím.
ta spojka se dá nějak doladit,
Doladit asi ne ale může bejt zmidlená a potom zabírá až ve větších otáčkách, nevím koukni na ní.
Doladit asi ne ale může bejt zmidlená a potom zabírá až ve větších otáčkách, nevím koukni na ní.
nevipadá špatně, docela bych řekl, že je jak nová
Tak nevim.
a dělá se to kolo (46z) kovové?
Kovové se dělá ale to odrbeš o trochu dýl taky. Mylim že vím kde je chyba podobnej případ jsme už řešili. Nejspíš budeš mít to kovové kolo užší než to plastové je to tak?
Kovové se dělá ale to odrbeš o trochu dýl taky. Mylim že vím kde je chyba podobnej případ jsme už řešili. Nejspíš budeš mít to kovové kolo užší než to plastové je to tak?
není,jsou stejně široká a je AL, ale je trochu vymačkaný, koupil jsem nové kovové ale je uzčí tak uvidím. Neznáš kod toho kovového kola (46z)?
To bohužel nevím ale u kamaráda to odneslo i to hliníkový. Ale mel to malý kovový užší než to velký a to byla celá závada.
To bohužel nevím ale u kamaráda to odneslo i to hliníkový. Ale mel to malý kovový užší než to velký a to byla celá závada.
a znáš kod toho širšího kola?
ty brdo..jsem myslel ze u FG to maj vyreseny a ono se to takhle sere
a znáš kod toho širšího kola?
už jsem ho našel.
Tak už mám ten samej problém to velký kolo 46 zubů se mi po 15 minutách úplně omidlí že tam nezbyde ani jeden zub, už sem vyměnil dvě a nevim si rady, pomooooc.
A dáváš pořád to jako origo,co je nalisovaný?Koupil jsem ten tuningovej unašeč,velký kolo otočil,koupi kryt na převody a byl klid.A vůle mezi koly od spojky a hlavním kolem se seřizovat nedaj.Aspon co vim.A kolo je furt plastový a drželo i po ježdění v pískovcovým lomu.
Kolo používám celoplastový a unašeč kovovej kryt převodů mám taky
Nechápu jak si otočil velký kolo bylo by možné foto, děkuji
A nemáš velkou vůli na levém ramenu zadní nápravy ? já když jsem měl plastová očka tak po určité době se "vytáhly" a při skocích rameno naráželo do OZ kola a ojebalo zuby.
Na to už sem taky koukal, vůle tam není tak velká aby to narazilo do kola. Mě to kolo odejde i na rovině, ne při skokách, jezdim po 15minutách se ozve takový slabý řachtání a to zesiluje až se auto zastaví a je po kolu. Mardra mám třičvrtě roku nikdy sem s tim neměl problém až posledních 14 dní to takhle odchází už sem měnil třetí kolo.
To je tedy pěkně divná závada,poslední co tu ještě nepadlo je kouknout na ložisko na hřídely v loži převodu a na samotné lože,nic jinýho tam není a nemuže tak odcházet to kolo,koukni do sekce bazar tam uvidíš u mého inzerátu jak vypadá to otočené kolo
tak jsem odhalil závadu,to by mě nenapadlo,přidíralo se ložisko když se ohřálo,to u brzdy
Kouknu na to ložisko, díval sem se na ten inzerát žádná fotka tam nejde.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.