1

Téma: Svicky............

Ahojte, vcera jsem byl pojezdit. Docela narez, jezdil jsem asi dve hodiny a odpalil jsem sest svicek. kolega co byl semnou tak asi ctyri. Ja jezdim RB WS7 II a on mel Picco G1. Svicky jsme pouzivali stejne RB # 6. Motory byli v normalni provozni teplote, ale venkovni teplota byla okolo 32' C. Myslite ze je to tim ze bylo horko a nebo jsou jeste nejake jine moznosti ? Nikdy pred tim mi to tak nedelalo a svicka vydrzela treba mesic a tepla byli taky. Opravdu nevim.......... Co Vas napada ?????

2

Re: Svicky............

:? Možností je několik. Pokud budeme uvažovat nad tím, že svíčka zhořela a nebyla uklepaná , třeba vadným ložiskem, tak určitě i teplota vzduch má velký vliv. Vyzkoušej studenější svíčku nebo dát podložku pod hlavu. Nezvedali jste nitro v palivu? V každém případě šest svíček za odpoledne to je drahý poježdění. :cry:

3

Stalo se mi něco podobnýho, byla lehce povolená hlava a přisávalo si to vzduch, když jsem hlavu sundal, bylo vidět i místo kudy to přisávalo. Dal jsem novou podložku a pořádně dotáhnul a byl pokoj.

4

Jeste to upresnim.... Svicka vzdy odesla na rovine pri plnych otackach. Kdyz jsem prilozil zhavitko tak to nastartovalo, zhaveni jsem odelal a zdechlo. Jinak benzin jezdim porad stejny Byron 25 % nitro. Diky........

5

Ahoj
Tak presne to sami jsem resil nyni tesne pred zavodama . Uz jsem si myslel, ze je motor mrtvej. Napred mi umrela RB svicka 6, koupil jsem novou (bohuzel jen nednu), ale vzdy kdyz jsem sundal zhavitko, tak  zdechnul okamzite, nebo max. do 5ti vterin. Nemel jsem absolutne tuseni co se deje. Rozladil jsem si diky tomu motor a nic. Nepomohl ani basic setup. Vymenil jsem i hadicky, dal jinej vyfuk  a furt nic. tak jsem ho vzal domu, rozsrouboval  do mrte vcetne karburatoru a vycistil. Dnes jsem koupil novy svicky a hle, motor uz zase jede. Nevim presne kde byl problem, ale mam pocit, ze to bude opravdu tema svickama. :?

6

Taky mam pocit ze to bude jenom svickama, asi nejaka spatna varka.....